Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra će Srbija da napokon prizna Kosovo.Čestitke
Ali zamisli ironije ratnohuškač iz 90-ih ideolog "Velike Srbije", mali od Šešelja - potpisuje granice Srbije u Preševu a ko zna kasnije možda i u Vranju.
Srbijansko društvo je razvaljeno skroz, do temelja. Zapravo pravi Srbi još jedino i žive na Kosovu i to jugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sutra ponedjeljak kao i svaki drugi, sutra se nece nista rjesiti kao sto se nije rjesilo ni zadnjih 20 godina.
Kosovo zauvijek ostaje nezavisno
Neće više moći da se izvlači i bezveze ide u Brisel. Kurti je pristao na Makron-Šulcov plan. Ako ovaj odbije sva krivica nedogovaranja pada na Srbiju. Zatim slijede sankcije i uskraćivanje EU fondova.
Cuj nesto srpskih općina.... fašističkih srpskih općina jedino... kao I fašistički entitet eres. Naziv entiteta u BIH čini sve bosanske Srbe fasistima.. to je žalosno i tužno.. jer ima čestitih ljudi... koji su pomagali a ne ubijali... ali et.
Prvo Kosovo pa Vojvodina i Sandzak. Mrljoguzi ulojeni i usmrdjeni ostace na Bg pašaluku.
Sutra ce biti Druga kosovska bitka! Srbi ce opet izgubiti Kosovo ali ce svoj poraz opet slaviti pricom o uspostavljanju nekakve zso ( zajedno srbe odhebashe)
Sutra ce Vučko da ga popu SH I
Šta god da potpiše ovaj velikosrbin će to tumačiti po svome. Nema mira u regionu dok ih se ne dovede na mjeru
Znate i sami da sa pravoslavcima nema nikakvog dogovora pošto sve što kažu slažu.
Kratko i jasno , nema dogovora , pregovori se nastavljaju!
Nešto mi baš ne ide zajedno kupovina dronova kamikaza i potpisivanje priznanja Kosova.
a sve komsije i susjed u Nato-u,pa ti kupuj????????
Neće
Znajuci kishobrandziju - nece.
Vucic ce izdramiti svi ce bito protiv Srbije itd itd
Vidi Vučića što je pripremio kišobran za svaki slučaj, zlu ne trebalo 😀
Odbijanje Srbije bi znacilo da je zapad koji joj ugadja od kad su Merkel i Makron verovatno obecali Vucicu centralno mesto I dominaciju u regionu a izgleda Ameri otvorenim Balkanom i neku novu Jugoslaviju, ustvari dobru vijest jer Amerikanci ne vole da gube vrijeme I verovatno bi ih pustili niz vodu. A onda ce Vučićev hegemonizam da postane smetnja nekim novim planovima