Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je konfuzan naslov u odnosu na clanak. Ok su im muslimani iz BiH, Srbije itd ali nisu npr iz Indije i slicnih zemalja. Nisu svi doduse u istom kosu ali jasno je da postoji nerazumjevanje drugacijeg, drugacije boje koze, kulture itd. Ne branim nikoga ali morate malo izbalansirati naslov sa clankom jer se na prvu stekne dojam da mrze sve zivo.
Mrze oni sve zivo samo se prave fini i europejci
To je 99% jednonacionalno društvo, tako da nemaju široke vidike i nisu navikli na drugačije ljude od sebe. Mi smo za njih pojam demokratije u svakom smislu, ne računajući našu sklonost korupciji, lijenosti i javašluku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Muslimani se smatraju opasnima, a oni napadaju muslimane
još vrše agresiju nad njima
Cancer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema gorih nacionalista od svjetlo zelenkastih
Nacisti orginal
plenkoviceva jungen mladez
Vise se niko ne peca na ove naslove. ;)
Kabirijevska klapa gringosa!!
Pa naravno kad je 70% hrvatske ustvari hercegovina...pravi hrvati su po njemackoj
U Yugi nisu napadali NIKOGA!!,, a što li sad?,,pravo sam se ,,,iznenadio,, od Europejaca i još kažu ,, nosioca!!,, koji vic?,,hahaha
Europske vrijednosti na HR nacin
Čuj 14 dana da mora naci odma poso. To je prisila znaci moras da trpis ko konj negdje na poslu ili letis nazad
Hrvatska i njeno stanovnistvo su vecinom rad i daleko su na desnoj strani. Vidi se po izjavama njihovih politicara i gradjana, ai po djelima. Mrze sve sto nije ultra konzervativno.
Nešto poput zelenih u BiH
Da,Da nadojeni su konzeratizmom takva su sva društva gdje Crkva nije odvojena od Države onda je kuršlus prvo u glavi pa onda na ulicama,, Lipe naše!!!haha
Na originalnoj fotografiji, koja se cuva u Institutu prirodnih znanosti u Medjugorju, vidljivo je da je Ban Jelacic prijeklom bio iz Rajastana, danasnja sjeverna Indija.
Zato što su na pro-palestinskim protestima mahali zastavama Hamasa. A i ovom portalu ne bi bilo na odmet da smanji veličanje tog pokreta, jer osim što je riječ o terorističkoj organizaciji, činjenica je da je i samom palestinskom narodu više odmogao nego pomogao. Takvom ostrašćenom uređivačkom politikom više odmažete BiH nego što pomažete. Bzvz ložite povodljivu raju ovdje koja im počinje davati javnu podršku. Sutra će Srbi opet iz EU reći da smo leglo terorizma.
Ne samo to nego brisu se komentari. Postoji misljenje Bosnjaka u koje se moras uklopiti. ;) Kao da nije dovoljno imamo i turski medij koji se naziva "Balkan" na nasem jeziku, sa svih strana ti se servira tako da smo mi dobro kad sve saberes. Covjek bi pomislio da smo mi neki bitan faktor koji na nesto moze uticati ili promijeniti.
Kako uopste razlikuju indijca i pakistanca
Nikako, sve su to g u r b e t i
Po bradama !!,, i medjunožju !! jedan je Kapuljača a drugi feslija!!!,,,hahahaha
Gdje će jedna Faraonska Hrvatska tako
Eh ovo su prave europske vrijednosti. Iskorištavanje tampnoputih. Doista su postali promicatelji europskih vrijednosti. HNJOHNJOHNJOHNJO