Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
[email protected] je razlika između Jevreja i C10nista, dijametralno suprotna. Pogledaj intervju rabina Weissa od sinoć, NewYork.
Upravo to hocu da napisem. Eno ima na yotube i svako moze da pogleda, a vrijedi pogledati jer je bukvalno sve objasnjeno..
klinac bi bilo igdje ikakvog rata, da bilo jedan politicar mora svoju guzicu podici, napustiti svoj komfor i uzeti pusku u ruku. Kako bi se lagano dogovarali...
Naivni hezbolah uvucen od strane irana na celu sa starim prdonjom u totalno unistenje oni koji uspiju pobjeci u egipat dokosurit ce ih isil za koje su oni nevjernici i vrijedni ubijanja i tako se rjesa aju konkurencije
herdogan, hameini i nasralah, ne zna se ko više palamudi
Bespomocan?! Bespomocne su zrtve Izraela! Ne vjerujem da ce sije nesto poduzeti jer mrze sunite kao i cionisti. Njihova reakcija bi mogla ici samo u tom smjeru ili da pokazu svoju nadmoc ili s druge strane da se zauzmu da suniti ostanu na tim prostorima kao vjecna meta jer ako njih ne bude ovi se namecu kao naredni za istrebljenje. Nasilnici kao cionisti moraju imati nekoga koga ce maltretirati. To ne zna zivjeti normalno, u skladu, ljubavi i miru.
Ma neće biti ništa. Neće ni oni grlom u jagode. Nema Hezbolah PVO. Tako da će samo izginut. Bio jednom jedan narod na Bliskom Istoku. Zvali su se Palestinci. Tako će izgleda biti priča, nažalost.
Ko god sluša ovog bradatoga ,u drugom zivotu rodio se u iranu kao zena . To ne zna u svojoj drzavi red napraviti a pravio bi u svijetu .
Mislim da citav muslimanski svijet treba da se udruzi protiv Amerike i Izraela. Vrijeme je da im se pokaze da ne mogu raditi sta hoce
Nista dok se Iran ne umjesa. Dosta ljudi ne zna da su Amerikanci "pobjedili" ISIL tako sto su Hezbolah i druge pro-iranske grupe ocistili Mosul kvart po kvart a Amerikanci im davali zracnu podrsku.
Da je ostao onaj Ahmedinedzad predsjednik Irana 100%Izraela nebi bilo na karti
Boli nekog k... sta ce ovaj reci , amerika ili b izrael samo pritisnu tipku i ode iran s mape .
Nece nikad biti mira dok covjecanstvo gleda samo na jednu stranu, a drugu zanemaruje. Svi protesti koji su u svjetu zbog ovog sukoba, treba da traze mir, a ne jedni za izrael drugi za palestinu. Onda bi se svi nadali nekoj realnosti ovako samo mrznja i navjacki kao da se utakmica igra a narod gine...
Trla baba dlan, da joj prođe dan. Neće prstom maknuti jer znaju da će biti prah i pepeo. Ameri se ne bi ustručavali da ih gađaju nuklearnom. A ni protiv Izraela nemaju šansu.
E jbg, čuj Izrael bespomoćan a šeta se sa tenkovima po Gazi. Nego bolje danas da vidimo da uključite Hezbolah sa pješadijom, ako ne, shut your mouth
"Bespomocan bez Amerike"
Teško vama kjafiri sudnji dan kad nastupi
Hebale vas te brade vise ti sjedis u nekoj vili i pises sranja osisaj i obrij ta ghovna boli tebe racku za palestinu