Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su morali promijeniti ime. Onda pristati da je albanski službeni jezik. Sada im Albanac izabran za premijera. Još je ostalo da pristanu na ucijenu Bugara, da je makedonski jezik zapravo bugarski. Makedonci su u goroj poziciji od nas.
Šiptari u Makedoniji, Hrvati u BiH. Samo mudro i polako.
Majka priroda ne ček,a zato se chroathima žuri.
Albanci nikada nikoga nisu napadali, niti izazivali ratove. Oni polako i postojano uzimaju ono što je njihovo od kada je svijet stvoren. Kosovo do crvene jabuke u Nišu. Pročitajte historiju i provjerite stare karte. Ilirsko vrijeme se vraća na svoje zemljišne parcele.
Dok svi bruje o velikoj Srbiji, ovo se dešava. Naravno da se manipuliše brojem Albanaca kako na Kosovu tako i u CG i SM. Pa u samoj Albaniji ih je sve manje. Ali rade posao, šverc, droga, organi. Imaju podršku Zapada i petrodolar arapa. Jedino što dalje od toga ne mogu, ali koga briga za razvoj kad te čuvaju sa svih strana. Ostatak Balkana nek gleda, uči i trpi. Nas ne čuvaju, nas uslovljavaju. Učite albanski, šta da vam kažem.
Na kraju ce Albanci imati tri drzave
Samo da se zna Albanci naj diskriminisani narod na bifsom SFRJ sada su postali naj uticajni narod na Balkanu bez njih nema nikakvo odlucivanje odvojili , Albanci pomagali Hervatima u ratu sa preko 3000 dobrovolaca i jos toliko su dezertiral od JNA da nebi ratovali za hegemonisticke cileve srba isto i u BiH onda su odvojili Kosovo od srbije pomagali Cernu Goru u referendum da se odvoji od srbije Makedoni su sklonili od ruskog uticaja i odveli u NATO isto tako i Cernu Goru itd itd itd
To je taj Open Balkan u koji nas guraju: Velika Albanija i Velika Srbija.
Pa sta Albaac je i na celu Srbije, jeli Vucica napravio Albanac, slika i prilika babe svog.
Ubijao Makedonce sa UCK i sad je premijer Makedonije.Zao mi ih je ali Makedonci bez Jugoslavije nece opstati.Bugari,Albanci pa i Grci cine sve da oni nestanu,sto moze rezultirati time da Makedonija spas potrazi u zagrljaju Srbije.
Skoplje ima djelove grada s makedonskom romskom albanskom vecinom interesatno je da ima Turaka na granici s Grckom
Zato je Aco Musliu prvi albanac predsjednik Zrbije
Zato je Aco prvi predsjednik Zrbije