Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka malo mitropolit razmisli gdje ce kod Boga biti ustolicen. Neka uzme svetu knjigu u ruke neka se ne bavi politikom. Sto se Boga tice, ustolicenje moze biti i u tramvaju.
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
“Tijekom velikosrpske agresije 1990-ih godina brojni su se sudionici pozivali na Srpsku pravoslavnu crkvu, tražili njenu podršku i često je dobivali.Mnogi predstavnici SPC su javno podržavali srpske vojne i paravojne postrojbe. Čak je i patrijarh Pavle blagoslovio Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Željka Ražnatovića Arkana.” Ima li se o cemu vise pricati?
to policijo, udri bagru
Lahko je Crnogorce rastjerati,šta kaže NATO na ovo?
ma udri bagru djukanovicevsku
Crnogorci se digli, ruse nepravdu! U Afganistanu zene izasle od Talibana traze svoja prava! Bosnjama je sve po taman, nepuca, a moze se i u Njemacku! Citavu naciju mozes kupiti za 10 litara goriva!
Pokušali ste vi nas kupit 90tih ali nije vam prošlo
Samo pozvati NATO i rijesen problem.Razbjezali bi se ko misevi.
Desant na Cetinje. Zalosno da se na ovakav nacin pocinje sa jednim ustolicenjem... https://www.youtube.com/watch?v=Ea2IMvcLEXQ&ab_channel=Novosti
Desant na Cetinje. Zalosno da se na ovakav nacin pocinje sa jednim ustolicenjem... https://www.youtube.com/watch?v=Ea2IMvcLEXQ&ab_channel=Novosti
Zašto se ovaj događaj ne prebaci u Srbiju ?? Nije mi jasno šta je ovo, zašto mora biti u Cetinju a tamo ih očito mrze...
Bosnje na aparatima. Eno stigli Patrijarh i Mitropolit helikopterom u Manastir Cetinje
Jašta radi evo neznam šta cu zaboli nas za te bradate pedofile
Vidi bošnjaka što brane pravoslavlje u Crnoj Gori..
Klix, kasnite. Pop već u manastiru stigao sa helikopterom. Garant helikopter RS 🙂
Popovi od kojih je vecina nekad blagosiljala arkanovce, chetnike i slicne zlocince dok su isli na hrvatsku i na bosnu, su se povukli ko misevi. Izlozice oni opet druge da ginu za njihove bolesne ideje, ali je lijepo vidjeti tu sliku. Buzz off od Crne Gore, velikosrbi.
I kad mi neko kaze Tito nije bio pametan i da je bio los tacno bi ga.... Tito je ovu radikalnu religisku stoku xy drzao u toru gdje im je i mijesto.
Što se tiče toga, apsolutno se slažem. Nije uopšte bilo vezano za to koja je religija u pitanju, tip je sve kerove slao na goli otok. Vidi se danas kakvo je religija zlo.
Da, previše radikala, mržnje i naplate starih dugova ..Ništa od mrznje , ni zavadi pa vladaj, samo jad, siromaštvo i smrt ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bgd pa ustoliči....
Elmeein Konakovic = Dritam Abazovic! Upamet narode, ne budimo glupi! ❌