Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, Nina! Inspirativno je pratiti rad mladih, obrazovanih ljudi, koji govore jezikom novih generacija i pravilno koriste društvene mreže. Puno bolje od naših političara, čije objave su često vrlo iritantne i neprofesionalne (Karić, Isak...).
Kod nas je ovo već prisutno, Ramo Isak je jedan od najjačih influencera u BiH.
i hudu kompanija
Ne zna ni jaje na oko ispeći, garant.
Sve se mijenja,pa zašto ne i političari/ke ...
Društvu su definitivno potrebne promjene pa nek se pruži šansa. Mada, dok god su tu prisutni i ovi stari, teško će mladi išta uspjeti izmijeniti.
Gdje vidi sebe za 100 godina?
slatkica je
Naručio sam od Buregdzinice forino 10tona bureka tačno
ima puno ozbiljnija alternativa koja vec hara po Europi: VOLT
A kad je Bijeli zamalo postao predsjednik Srbije tad su mediji pisali narkoman kloštar, Ustavni sud zabranio i prekrižio mu osvojene glasove koje mu je narod dao, ali kad to radite plaćeni od stranaca i stranih organizacija onda vam mediji tepaju i kažu pozitivno iznenađenje
fina zena
3 komentara (2 zaglavila u AI mašini)
Jako draga i inteligentna djevojka, nadam se da će više mladih ljudi krenuti njenim stopama, svaka čast za intervju.