Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ide iz kuce. Roditelji su krivi i niko vise. Djeca upijaju sve sto cuju pogotovo negativne stvari.
Male uje su krasna djeca, samo im se ponekad omakne 😆😆😆
Gdje nam je onaj Hrvat sto prica da se to samo dogadza u Sa. Pokrio se jorganom po glavi .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djeca uce od roditelja...najvece ustaše su u Dalmaciji..
I Hercegovini!
Dalmatinci I hercegovci su genetski gledano vise srbi od beogradjana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Post it once live with it forever. Djeca ce imati traume dok god postoji yt
Srbi pjevali "Ko to kaze ko to laze". Djeca iz Splita odgovorila. Pichoke sarajevske sutile. Djeca nam branila obraz
djeca i nisu kriva ona su to cila od starijih magaraca koji skandiraju na utakmicama fasizam a sto reci kad vam reprezentacija pjeva tomsonove pjesme i slavi presudejni zlocinacki poduhvat,,,vi imate veliki problem...kakvi stari takva i djeca
Ruzno jeste. Ali Srbija i Hrvatska stvarno imaju losu politiku, uzas nam se desava. Zasto smo ovako fasisticki i krvolocno nastrojeni????? Covjece, zivot propada zbog ovih visionara!!! Koji je ovo IQ. Majko moja.
Nek smo pokazali da ovdje jos dugo nema selameta… Cirkus Kolorado.
Ja ne krivim ovu mladu djecu,sta djeca znaju...bravo djeco.
Toje politika Milanovica i Dodika. Sramota nista drugo. To Deca cuju kod kuce od svoji Roditelja. Svaki dan u Medijama. Niste spremni za Dom. Nego spremni da idete u BRD radit.!!!
tuđman je njima uzor
Generacije djece su projekcija društva i porodice, pa bi mnogo umjesnije bilo pitanje kako ih odgajaju i jedni i drugi a zbog ozračja koje stvaraju imamo generacije koje ne dolaze, već odlaze.
Bivse države a nažalost sadasnje regije a ne "bivše regije"
Sramota! Naši dragi Srbi su ruralni Turci...pjevaju tursku pjesmu Tamo daleko, piju tursko piće rakiju(Raki) i jedu tursko jelo- sarme. Čak vole i sevdalinke pa im Nizamski rastanak srpska pesma 😂😂😂😂 1402.godine, u vrijeme dok Bošnjo još nije ni čuo za Turčina, Srbi junački brane svoju prestolnicu u legendarnoj Bitci kod Ankare😂😂 Kakvi Rusi??Laž! Srbi i Srpkinje najviše vole i ljube bratiju Turke ❤️❤️😂😂 Merhaba Asker!, reče dobri Dodo❤️
Sram bilo svakog srbofoba ko zvekne minus na milenijumsku ljubav❤️! Protiv krvi i kulture se ne mere😂 Servia❤️ Turkiye !! Vi mrzite, ja i guzla Jovana odosmo za Kušadasi!
A odakle su ovi?
Velika lova se vrti oko djecijeg fudbala ocigledno. Neko se nije utalio u ovo sve. Fudbalski savez KS treba da radi na podizanju kvalitete fudbalske igre a ne da smislja kako od roditelja uzet pare a djeca da sto manje igraju.
Problem je sto se mala i nevina djeca uče mrznji svega drugacijeg od sebe..zalosno..
Splicani su nekad bili najveci jugoslaveni, bez jugoslavije bi I Dan danas bili talijanska provincija