Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati i Srbi, doci ce i vama u avliju kao sto ste vi stoljecima gurali nos u tudje...
pa kada ce turci vratiti nase avlije?
@sam0kazem na ovo gore se treba obazirati onoliko koliko se treba obazirati šta drugi Bošnjački član predsjedništva govori, vrlo jednostavno jer nije bitno, bitno je kad se ponovi da se sankcioniraju i to je to, šta su želje čestitke i pozdravi drugih nije bitno. Nije da me zanima ali vidim da Muslimane zanima pa evo i nešto iz Hrvatskog kuta gledišta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Rovinj?! Je li jos u Hrvatskoj ili je u Sloveniji?
Koliko rasprave zbog tri debila haha smirite strasti pogledajte sve dvoriste pa se divite hahs
Vrlo bitno, Kao sto ja mogu doci u Japan sa bh zastavom i reci ovo je BiH. Vijest jednako vazna kao i da je mali ivica ukrao cokoladu u ducanu.
pocelo je pocelo
Sjećam se onog generala kad je.izjavijo mi možemo Sloveniju za48 sati pregaziti. A ja kažem vas će žabari za 8 sati četiri puta prepisati komplet.
@gooUser1556895916 kad to tocno?
Kako siješ tako i žanješ.....al stvarno iskreno u Istri su topp al znači topp ljudi ostatak RH sve živi ŠOVINISTI...
Hehehe Šalu na stranu ali 25% bih je hrvatsko i to ne može nitko pobiti. A ovi mulavi talijani ,što vješaju talijansku zastavu po hrvatskom teritorijumu, mogu samo kmečat kao lojavci ,jer ljubomora je opaka bolest.
@EugenKvaternik Zar nije Pavelic Istru i Dalmaciju poklonio Italijanima?Onako samo pitam jer citao sam bas i komentare na Hrvatskim portalima i mnogi podrzavaju tu ideju da se vrate u Italiju.
Što je babi milo to joj se i snilo.prođeš ivan sedlo pajdo i ulaziš formalno u hrvatsku. A ovo laprdanje po internetu kao i ti što pokušavaš provocirati , objesi mačku o rep. U herceg bosni se viore hrvatski barjaci. To je fakt, a sve ostalo su samo mokri snovi najmlađe nacije na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S oborenim sesiricem imas pravo na raznorazne komedije...
Poješće nas sviju, jedne po jedne, malo pomalo.
Treba im tu 🇮🇹 u .upak gurnuti
Talijani obicni lopovi i neradnici, zna se tko ima najjacu mafiju, upravo Talijani!!!!
@gooUser1561646881 ali i 6. Najvecu ekonomiju u svijetu i place i standard 3x hrvatski
Vidi BH talibana što likuju a država im se raspada
Hahaha prije će Crnogorci zauzet Rijeku nego Talijani. Etiopljani su kopljima pobijedili Talijane s puškama 1895. Austro-Ugarska u raspadu zauzela pola sjeverne Italije 1917-1918. Talijani izgubili od Grka i Britanaca 1941-1942. Prije 2000 godina su Talijani(Latini) bili nešto, od tada nema tko ih nije pregazio.
U 1. svj ratu su Italijani pobijedili sile osovine i zaustavili sva njihova vojna dejstva u bitci za Vittorio Veneto. Citav rat A-U nije pomakla front milimetar. Milioni su poginuli. To je jedini front u 1. sv. ratu gdje je Antanta ustvari vojno pobijedila sile osovine (na zapadnom su se Njemci predali diplomatski, front je jos stajao)
Pokusaj malo procitati o italijanskom frontu 1. sv rata ako vec iznosis neistine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mone di Fiume 😀😀
Mone die Fiume 😀
Pa što nas niko neće osim migranata :-(