Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Bože nikome ovog iskušenja. Zastrašujuće i pretužno.
I definitivno smatram da su za sve ovo krivi nekompetentni liječnici koji nisu na vrijeme vidjeli da nešto nije u redu i koji su doveli ženu do šestog mjeseca trudnoće sa bebom koja ne može preživjeti i vrlo vjerovatno ugrozili i njeno zdravlje. Osobno znam za nekoliko sličnih slučajeva gdje jednostavno nisu vidjeli što je trebalo. I da Hrvatska ima samo jednog eksperta za fetalnu medicinu i da to svi ovi silni liječnici ne znaju, sramota.
Žalosno je vjerovati kako je to jedina opcija posebice nekoga tko je kršten. U pozadini je strah za kvalitetu svog života, swbičnost i za ovaj život. Mnogo je potrebno za hrabrost, a prvi korak je obratiti se drugima za pomoć i podršku. Ovi što su stava kao i ona ne misle joj dobro, već štite svoje sebične stavove. Nitko od njih nije došao i obrisao suze niti obratio se blago da će biti sve dobro, da izdrži i Bogu sve preda.
Inkvizicija u Hr i dalje postoji, sirota zena
Sina ne mozete podariti VI vec samo Allah dž.š.
Inkvizicija u Hr i dalje postoji, sirota zena
Boze podari ovoj zeni snage da izdrzi ovo sve
Sramota
Jel bas moralo ovo javno da ide.Na stranu sve…. definitivno i tuga i bol koji su kod ove žene najjača emocija trenutno,ali bol bi trebala biti po mom mišljenju intimna i nešto sto ne bi trebalo da bude na tacni širokoj javnosti gdje svak sebi daje za pravo da osudi ili podrži.
Pobogu sta ovi zatucani Hrvati napravise od zene jadne, ni kriva ni duzna. Daj pustite je vise da zivi na miru, nije joj ni do nje, jos je vi satraste dodatno.