Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvor svakog zla na balkanu je upravo SPC.
PAVKOOOV HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA AUTOGOL U 90. MOCNI PAVKOOOV ZABIO LIVERPULU ALI I SEBI PROTIV MAKABIJA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA GDJE JE BORJAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAH CESTITKE ZA MACCABI🥰
Izvor zla na Svijetu su pedofili I njohov porok muhamed a ne SPC.
SPC i kalašnjikov mi se čini kao realna opcija.Zlo na kvadrat
SPC je najvece zlo na balkanu, teroristicka organizacija koja ne bira sredstva.
Rezolucija Europskog parlamenta je prepoznala SPC kao opasnu terorističku organizaciju
Svaku vjeru nam prljaju njeni poglavari. 🥺
Zadnji rat su pravili planove i pripreme u crkvama i sa SPC.
Kakve gluposti
Teroristicka organizacija Crna ruka,koja stoji iza ubistva srpskog kralja Obrenovica i zene mu Drage 1903.,te sarajevskog atentata,a koju je vodio casnik srpske vojske Dragutin Dimitrijevic Apis,bila je temelj u osnivanju ravnogorskog pokreta.Ravnogorski pokret je instrument velikosrpske SPC,u ostvarenju velike srbije.
Black Hawk Down
A ono go.ance Dritan im dade sve živo, bandit kao i ovi popovi.
spc uz pomoc cikaske patrijarsije i njemacke obavjestajne sluzbe je od 1970 postala najopasnija teroristicka organizacija koja raspolaze velikim kolicinama novca i u stanju je svasta uraditi ,mislim da bi Amerika zbog mira u svijetu trebala da se konacno obracna sa cikaskom patrijarsijom koja je leglo zla
Pop 2 pištolja, 5 noževa, sablja, itd konda gledam EXPENDABLE peti dio.
Samo kalašnjikove? SPC je amaterska organizacija za Rusku pravoslavnu crkvu, u Moskvi su popovi uredno blagosiljali najnovije ruske balističke rakete " Satan 2".
Sve vjerske zajednice su malo vise sranje ali SPC je najveće
Mafioze Škaljari i Crkva Srbije udružili rad na destabilizaciji suverene države koja je bila zamišljena kao srbijanska morska obala. Rusi su zakasnili da preuzmu izlaz na toplo more jer je to eč NATO pokrio.
Da se mi ne lazemo svak zna djela i naum uposlenika iz spc vec tri decenije.Opreza nikad dosta