Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednji put kada su kod nas bili protesti ispred vlade fbih dubioza koletktiv je psovala Fadilu Novalicu te su zbog toga bili nagrađeni novogodisnjim koncertom gdje su uzeli gotovo 400 hiljada KM.
sdfa kmeee
sda t e r m i t detekted
Vučić i Izetbegović (svaki u svojoj zemlji) imaju istu političku retoriku. Svako ko ne podržava njihov kriminal za njih je izdajnik ..
Mi Bošnjaci podržavamo Vučića i njegovu politiku koja pokazuje poštovanje prema Bošnjacima
Podrška Vučiću i Srbiji
Srbia nee da stane
Uopšte tema nije litijum, opozicija zeli nasilno da dodje na vlast, ali tome se mora stati na put.
Cilj nije zaštita prirode, već pokušaj da se kroz haos i proteste osvoji vlast, jer na izborima nemaju podršku naroda. Ovo je jasan primer zloupotrebe tema od značaja za sve nas u političke svrhe.
Ovde nie rech o zashtiti zhivotne sredine ili resursa, ve o pokushau da se putem ulitse i nasia preuzme vlast, er izbori ne donose rezultate koe zhele. Narod im ne pruzha podrshku, pa se okreu drugim, nedemokratskim metodama.
Ništa drugo opozicionari i ne znaju da ponude osim nasilja i uništenja države
Ne govore iz opozicije ni o litijumu ni o životnoj sredini njih zanima rusenje sopstvene države
Opozicija je toliko jadna, toliko nasilnički orjentisana. Samo poziva na nerede.
Ne protestvuju iz opozicije zbog litijuma. Oni žele fotelje, vlast. A misle da će nasiljem doći do vlasti. Licemeri
Znaju opozicionari da na izborima nemaju sanse. Zato koriste temu litijuma, I izlaze na ulice I prave nerede.
Nema sumnje. Opozicija zeli nasilno na vlast. Njih litijum ne zanima. Ne zanima ih zastita zivotne sredine. Opet pokazuju da su samo nasilnici I prevaranti.
Nema sumnje. Opozicija zeli nasilno na vlast. Njih litijum ne zanima. Ne zanima ih zastita zivotne sredine. Opet pokazuju da su samo nasilnici I prevaranti.
Opozicioni scenario nasilja na otetim protestima se nastavlja, samo što sada nije tema Ribnikar već litijum