Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili ste Djindjica,rijetko normalnog politicara u zadnjih 35 godina u Srbiji. Na Vuka Draskovica i Cedu Jovanovica par puta pokusan atentat.Nenadu Canku par puta Seselj prijetio pistoljem.Ubili Stambolica,Olivera Jovanovica... Kome je parola "Ako izdate Kosovo,izdacete i Rusiju" moj bato ima velik problem u glavi,kad radis za tudju zemlju a protiv svoje.
Ko o cemu baba o ustipcima ja ne shvatam sta ovi ljudi misle da ce sa ovim da postignu msm stvarno mi nije jasno!
dobar :)
Vidi covjece sta si napisao ispod mog komentara,naspi sebi dvije rakije,i sam popricaj sa sobom sa druge strane stola. "Ko izda Kosovo,izdace i Rusiju" nije parola patriote,Srbina,gradjanina Srbije,obicnog covjeka koji se rodio i zivi tu.Valjda ti je Beograd,Nis,Novi Sad,Subotica drazi od Moskve,St.Petersburga? Ko je izdajnik,ko odredjuje ko je izdajnik? Seselj,Maric,Milica? Drzava Srbija je zvanicno osudila agresiju Rusije na Ukrajinu.
Pa ovo moze i za Aljosu Čamparu-Aca LAZOV
Sljedeće sedmice Vučić izjavljuje da je izbjegao još jedan u nizu atentata koji su mu bili priredili xy ljudi.
Vučic iza svog rada ostavlja ogromne rezultate koji s3 vide.Mrzitelji mogu pisati sta im je volja.Narod vidi sve
Ma nije.
Aleksandar Vucic je najzasluzeniji za rast i razvoj Srbije u novijem vremenu! Ostace zapisano u istoriji celog regiona da niko pre njega nije sa toliko privrzenosti voleo i vodio Srbiju! Ovi sto lepe plakate mogu samo to i da rade, za drugo i nisu!
Jedina prava podrška Vučiću ste vi, naekačena bosanska Vlahadija. Bez vas ne bi bilo ni bugojanskog Vlaha.
DD1234, ne bih rekao da Vepar radi išta na svoju ruku i bez Vučićevog tutorstva. Ali evo, neka bude kako upućeniji kaže 😆
Priprema Aca odgovor, hteo bi on brže ali mu botovi ili spori ili nemaju ideje
Priprema Aca odgovor, hteo bi on brže ali mu botovi ili spori ili nemaju ideje
Koliko su lopovi iz opozicije besposleni kad imaju vremena da lepe plakate po gradu?? Najzalije je sto imaju poslanicke plate a oni vreme ubijaju setajuci. Sramota!
A sta drugo ocekivati od opozicije? Samo oni mogu da se sluze ovakvim stvarima.
Beskorisna opozicija to je njihov domet! Zemlja se brani na sve moguce nacine, a oni se bave glupim plakatima!
Ništa slagali nisu , 🤷‍♂️😁