Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijek za Srbiju je NATO
Pa jedini način da se očuva mir i stabilnost cijele regije je da ih se razmontira sa sankcijama, valjda je to do sad svima jasno. Čekam sendvič bota da mi udijeli jedno 200 minusa pa da noćas lakše zaspem
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Vučić hoće svoj narod kao i Putin da odvede u rat, smrt, glad i bijedu. Ne slušaju Srbi pametne ljude kao što je akademik Medaković, nego samo hrle ka zlu. Jadni su oni narod.
bilo kakve sakncije odma im odgovoriti ulaskom u briks i mrš u pm
Jedino je Kina iz zemalja Briksa investirala u Srbiju a to je ništa i zanemarivo u poređemju sa EU. Ukoliko bi se EU kompanije povukle iz Srbije eto ti Briks do sudnjeg dana.
Ako toliko vole Rusiju treba im uvesti sankcije i pustiti ih da budu sa Rusima i nek uživaju sa Vučićem i Putinom. Ljepota...
Ukinuti EU fondove i vize, da ne mogu u EU kao što imje bilo prije. Katalizator su nestabilnosti na Balkanu. Sada BiH Srbi trebaju podržati BiH u potpunosti pa da mi uđemo u EU i zajedno gradimo super državu na ekonomiji i ljudskim pravima po EU standardima.
Sta se ovdje ima vise dokazivati???!!! Izgleda da je mezimce zapada i za njihove ukuse sada otisao predaleko. A mozda im je krivo sto mu plan u potpunosti nije uspio, jer nije racunao sa organizovanoscu kosovske policije??? Uostalom obuka na poligonima vukodlakove vojske nije donijela zeljeni rezultat. Sada slijede smjene u vojnom vrhu nesposobnih vukodlakovih stratega.
Krajnje je vrijeme za sankcije. Previše su se zamahali i predugo sjede na više stolica, žongliraju, smješkaju se, a zlo smišljaju svima.
Nema od tog ništa EU se ne može složiti ni za puno jednostavnije stvari a i kako bi kakve su bagre naprimali u tu zajednicu.
Tako tako...Zao mi je postenih srba al ovaj idot ih vodi u sunovrat,kao i mile rs
Dje ste botoviiiii😘
Orban i jos neki ce pristaviti veto a Vucica za yaya objesiti sami Srbijanci jer je sa ovim igrokazom na Kosovu nesto opasno pokusao zamutiti na stetu kosovskih Srba i Srbije.
Mislio je gubicar ma moze beskrajno lagati i igrati dvostruku ulogu, malo morgen!
Ma ovi srbi treba da komplet isele u Rusiju, i današnji teritorij Srbije, vrate njihovim precima, Turcima i Osmanlijama. Srbi su jedini pravi potomci Turaka i to je tako
Nikakvih sankcija neće biti jer one nisu dio očigledne vojno-obavještajne operacije na Kosovu ali i u Srbiji. Ako je vjerovati saopćenjima američke ambasade u Beogradu, nakon duugog ćutanja pojavili su se pravi ciljevi čitave ove ujdurme a oni su Srbija i Kosovo u NATO i okončanje sage o rusko-srpskim odnosima i njihove svođenje na protokol. Sve što se Srbiji danas čini bitno i mitsko nestaje pod tsunamijem globalnih promjena.
Kad pročitaš “u EU sve glasniji zahtjevi…” to znači da EU ima puls. Ništa više.