Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da ovi iz komsiluka dodju kod nas posto smo kako se kaze blagoslovljeni sa komadom zemlje podobne za 24/7/365 eksploatacije za razliku od sezonski drzava koje nemaju vode kao u bajci, a ni ruda, suma, livada , klime i hvala Bogu planina. mi idemo kod nji, Pa dajte narode malo klikera i knjiga u ruke
Da im nije radnika iz BiH nebi im se znalo ni da imaju turisticku sezonu. Da im nisu jeftinije nabavne namirnice iz BiH gladni bi im turisti u hotelima bili. Eh koliko nafake u ovoj nasoj BiH.
Ljudi traže i nude i vise i ljubazniji su od ovih nasi poslodavac plate su i vece ali nek bude kako je klix napisao znam i da su vece plate
Pola unskosanskog kantona svoj kruh zaradjuje u Hrvatskoj.
Nije tacno! Tacno jest da su mnogi iskoristili hrvatske pasose da odu za Njemacku ili Austriju.
USK je po Njemackoj i Austriji, kakva Hrvatska
Evo kod nas u Krajini covjek prima gradjevinske majstore i daje platu od 2400KM plus hrana i kahva, te plus jos dvije dodatne plate u toku godine odnosno 14 plata godisnje. Oglas se moze naci na FB koga zanima.
@Bilbalo bitno je za one koji ne zele da idu da imaju nacin i mogucnost da imaju pristojan zivot, a svako neka zivi tamo gdje je sretan. Ne vidim poentu u patnji ovdje kao ni u odlasku a zatim citav zivot nostalgija i kuknjava. Budi tamo gdje si sretan.
u kojoj "krajini" se to govori "kahva"? U Drinskoj možda?
Europska unija, Schengensko područje, eurozona, uskoro OECD...
Itekakve veze.
Zanimljivo.
Au jes kliks postao dosadan sa ovim reklamama