Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe j. vas vjetaka inteligencija to guta afrikate
Potrovase nas vrijeme za globalnu revoluciju i vracanje socijalizma i samouprave
RiP. Ko umre od zaraznih bolesti makar mi muslimani vjerujemo da ide u dzenet. Mora da su bili dobri ljudi.
Ma nije moguce
Legionela se uvijek nalazi u vodi, upitan je samo njihov broj. Na idealnoj temperaturi se razmnoavaju eksponencijalno, uduplavaju se svaka dva sata. Zato uvijek pustiti vodu tee. Opasno je tuiranje kad se legionare udahnu sa vodenom parom. Posebno starije osobe sa slabim imunitetom.
Legionela se ne nalazi u sistemu gdje cirkulise voda, vec u djelovima gdje cirkulacija smanjena ili zaustavljena, kao sto su donje sonde bojlera ili krajnjih tacki sistema u objektu i to se najcecsce desava u ugostiteljskim objektima