Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/PSP41i_Mkbg?si=TyC2ENoaQVgay758
u Sarajevu bi to biti Golf II, a na Kosovu BMW. u tkz. rs bi trwbala biti Lada Niva😂
Spomenik onoj generaciji koji su živote ostavili u njemačkim fabrikama. Udisali čitav život mazna ulja, neki od njih nisu doživili ni penziju u živječi bijedni život ndgdje u Stuttgartu u jednoj sobi, željni da pojedu normalan ručak.. gastarbajteri 70ih.
Meni ovo k'o skeč nadrealista... Dizanje spomenika statusnom simbolu gastarbajtera...
A spomenik Bruce Lee ?
Brajo, otiša san u Njemačku i kupija Mercedesa, brajo nema dagme na njemu, baba ga vozila, lajsne di crne zemlje, hahahahaha!! Pozdrav mom Imockom i da su mi živi Imotski Sokolovi!!!
Nije u nedjelju nego danas otvorenje bilo🙂
https://youtu.be/hVER3o4nO5k?si=qTqc-VXbHbIWVE-u I bijele čarapice u mokasinama.hahahaha
Imotski je Hercegovina, a Hercegovci su se mogli prepoznati po bijelim čarapama i ljubavi prema mercedesu.
ovo je VW vec uradio 80ih za pocast ljubitelja Golfa kod wörthersee! ali ljevo zeleni ter or isti su i taj miting ukinuli