Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lijepa moja mušmula i jabuka divljaka
Samo ostani na svom selu i jedi musmulu molim te nemoj silaziti u grad, tvoje je mjesto ondje gdje si rođen.
Sad cete vidjeti kod nas u prodavnicama mandarine 1KM
Od jutra svi mediji u Hrvatskoj pišu o trovanju pićima Romerquelle. Pa pazite se ljudi ako idete u Hrvatsku. Izgleda da je neka kiselina koja je spaljuje jednjak i želudac. Punionica Coca Cole u Austriji, a trovanje u Hrvatskoj.
I ko je kriv sto se zadnjih dana nije krenulo u kontrolu? Srpsku medij je to objavio prije 5 dana. Zavodi za zdravstvo nemaju dovoljno ljudstva?
Na čijem tržište su završile.. 😀
Donirati ih kao humanitarnu pomoć ?
Jbg,narod se već najeo.Truju nas sa svih strana
Djecu su mobiteli poremetili, ostalo je sve sicha…
Ali ako su legitimne mandarine ?
Ako su to ove mandarine sto se prodaju kod nas po 1 KM, onda navali narode. Gdje je naša inspekcija?
kasnite, to je povuceno prije 10 dana.
Ne bi me cudilo da ga nema i na nasim pijacama i trznim centrima jer je kod nas kontrola namjerinca na vrlo niskom nivou.
Nije to slucajno, nego po bill gatesovom receptu za smanjenje stetnih emisija. ko zna citati moze malo istraziti kakvi su to novi pesticidi koji "smanjuju" emisije, a vidi cuda izaziva sasvim slucajno rak i stetu na razvoj djeteta
Tako je. Malo istrazite facebook videe koji jasno dokazuju da su vakcine osmisljene da nas osakate i pobiju, iz zraka nas zaprasuju, i stavljaju nam otrov u hranu. Nije ni cudo da se naglo smanjuje svjetska populacija.
Eto ih sutra na pijacu u Zenicu. Oliver s doline lašve nek dodje snimat.
Trostruko veća količina???!!!🤔 0.01x3=0.03 0.01x33= 0.33 Znači, količina 33 puta veća od dozvoljene!🤔
zato su u Bingu 1.15KM bile
Prvo su taj pesticid otkrili na pošiljci mandarina za Srbiju, nije to otkrila EU. Kao što je i u mlijeku iz Hrvatske prije nešto i kusur godina BiH, takva kakva jeste, nefunkcionalna i neopremljena, otkrila aflatoksin. pa se onda otkrilo da ga ima u mlijeku proizvedenom u BiH. Ponovno se pokazalo koliko je ispitivanje hrane i pića bitno za zdravlje, i tu treba usmjeriti napore, kao i u proizvodnju domaće, zdrave hrane.