Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Crnu Goru. Jedna ozbiljna država koja se bori protiv srpskog primitivizma.
@gooUser1584980821 À jesu i ozbiljni. Sva gradilista od lokalnih tajkuna rade bez problema, po 50ak radnika bez ikakve zastite. Tu nema problema.
Milo Djukanović, će zlatnim slovima biti ispisan u crnogorskoj istoriji, vratio je državnost Crne Gore bez ispaljenog metka, uveo Crnu Goru u NATO...Najpametniji političar na balkanu, sačuvao svoj narod od svih stradanja i zato se u Crnoj Gori danas pitaju Crnogorci a ne podanici Srbije i izdajnici svoje otadžbine Crne Gore ... Živ i zdrav bio Milo
@lijan , živjela Crna Gora !
nema ijekavice na riječ šveštenik koliko god vam četnički zvučalo, ovako je samo nepismenost
Da su hapseni vjerski propovjednici u svim diktatorskim balkanskim banana republikama bilo bi puno ljepse zivjeti i imali bi vise industrije i novca umjesto danasnjeg etno turizma kao jedine grane privrede
Ove Crnogorce sve vise i više volim.
Još su im Makedonci ostali da s njima zakuhaju. Pokrili su u 30 godina sve ex Yu narode: 1. Slovenci ✔️ 2. Hrvati ✔️ 3. Bošnjaci ✔️ 4. Albanci/Kosovari ✔️ 5. Crnogorci ✔️
Budi šta hoćeš,kako hoćeš, gdje hoćeš, i kada samo budi čovjek i nemoj meni naturati svoje zaključke, običaje i karakter. Budi i nacionalist, i budi ti najbliži i bogu i vlastodršcima, vlasti i budi ti najbogatiji i najjači i najpopularniji. Ali nemoj mi zbog tog istog boga u kojeg vjeruješ raznositi bolesti koje ubijaju ljude. Ta okupljanja su protiv boga. Doktori se zaraze kamoli duhovni ekstremisti-pojedinci?!
Jel to onaj bradonja koji kaže da su hrvati, bošnjaci, makedonci, kosovari i cenogorci svi srbi i da država CG ne postoji........isti Osama Bin Laden.....
Hapsi Mile sve redom pozlatile ti se
Gdje su sad okupljanja po Crnoj Gori. Kako Milo otrese cetnike.
al seire ovi muslimani, ne znaju sta se sprema..
Ako je bila samo liturgija, pisi kaznu zbog zabrane okupljanja i zavrsi. Bezobrazno je da se ovo politilizuje i da se privode mitropoliti i popovi.
@cujipocuj Liturgija bez vjernika.
Атак на православље. Ко год је ишао против Бога није добро прошао!
@milankovacevic234999 Da, da, vjerovatno si se sjetio porušenih i spaljenih džamija. Vi ste zadnji koji bi se bogu trebali obraćati.
@milankovacevic234999 Je li isto misliš i za porušene džamije i ubijene civile u ime Boga, a protiv Božije volje, s obzirom da Bog nikome ne dozvoljava oduzimanje života?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ti ovih pagana
Opet tuku po srpskim svetinjama...😂
Crna Gora je prava drzava!
Srbi polako ali sigurno, uslied svoga primitivizma, gusala, te nedostatka kulture, nestase iz Kosova, c.g , hrvatske . Srbi ostavite se guslanja i opstat cete na 49% Bosne, ako ne i to Vam je upitno!!!