Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto brzi i bezbolniji oporavak povrijedjenim...a materijalno je na drugom mjestu...to znaju svi oni koji su bili tesko bolesni ili u smrtnim opasnostima...jedino nasi uhljebi iz stranki misle da je sve u parama...
@yeba.mene.drzava tacno tako. Narodu Albanije zelim da sto prije prebrode ovu tesku situaciju. Scene uzasa i katastrofe.
Zadnje vrijeme Albaniju trese redovno.Mora da su se zaduzili kod Boga.Diraju u neke stvari sto se ne diraju...
Ljudi, nismo ni svjesni, koliko smo bogati, dok se ovako nesto ne desi, nedo Bog nikome.
Da li se iko iz BiH ponudio za pomoc ljudima ???
Jel ga ko osjetio
Jel ga ko osjetio
Evo ga opet nema 10 minuta.
NOVI ZEMLJOTRES, OVOG PUTA U BEOGRADU!
Prije par minuta Visoko se dobro zatreslo, gdje se sve osjetilo?
Prije tacno 4:20 sek se osjetio jos jedan...Meni ispod guzice.Pisem komentar kada ekran poce levo,desno da se seta.Kontam,jesam se istripovo
to ti je od galaksija
osjetio se i u prozoru jutros 5 do 4.i evo sad bas trese
dae bogdo ovo kraj. evo sad i drugi put jos jace treslo prija 10 minuta.
@esubhanala albanija je na trusnom tlu
Evo trese se opet Sarajevo!!!Ja mati moja draga šta je ovo treba bježati
jes zdrmalo prije 5 minuta
ovo jos jaci od predhodna 2 u sarajevu sta je ovo ljudi
evo opet zemljotres, jutros me u 4 probudi a sad opet, ne moze covjek ni spavat haha
Jaka furka #prayforalbania Ono kad nećeš ništa da radiš tim povodom, ali hoćeš da izgleda kao da zapravo nešto radiš. Idi organizuj se, prikupljaj pomoć, novac, hranu, lijekove, nešto konkretno. Mani šuplje.
Tragedija, povrijeđenima želim brz oporavak.Materijalni gubici su nebitni, a onima koji su stradali želim vječni smiraj. da im se dragi Bog smiluje, grijehe oprosti i nagradi lijepim Dženeteom/Rajem.
Podrška braći u albaniji