Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Hrvatska
@gjurogrozni samo ovi iz kame njara
@GjuroGrozniVI Pa Kvarner je uvijek bio drugaciji od ostatka HR
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast!
ovo za uzp da bili ste i ostat ce te necemo zaboravit .. drugo Hvala za cvjet i sjecanje ..
GjuroGrozniVI, presuda je trajna.Hrvatska makar polahko skida teret presude.
Hrvatska i BiH će jednog dana činiti zajedničku konfederaciju.
Prva islamistička autobomba na teritoriju dnašnje EU eksplodirala je ispred policijske stanice u Rijeci. U pripremi terorističkog napada sudjelovao je Hassan Sherif, koji je sudjelovao u postavljanju automobila-bombe. Automobil marke fiat regata u kojem je bila bomba Sherif je dovezao iz BiH u Hrvatsku. Godine 2000. u uhićen je u BiH
Sta je bilo kad si se probudio?
Respect.
Svaka cast za pohvale
Hvala na Sejdii!
Svaka cast
Cro & BH Armija
Bosnjaci da su pametni federaciju bi pripojili hr. 9999 koristi bi imali. A poslije ako imate dobar natalitet imali bi i vise uticaja. Lakse bi tako se sacuvali kao narod. Nego ovako na vjetrohebini kad zapuse.
Samo sanjaj da cete imati i pedalj od BiH
U Hrvatskoj ima spomenik a u BiH ga nevidih pa onda kažu da ih Hrvati nevole,pa vi sami sebe nevolite
Daj Bože da se ovo nije desilo pa da ne obilježavamo, ali pošto se desilo moramo se podsjećati da se ne bi ponavljalo. Ko negira genocid i spominje razdruživanje, mijenja zastave i grbove i uzima iz komšiluka? Nisu odustali od plana. Svaki grad treba da ima Cvijet Srebrenice inače nas čeka Gaza i sve one strahote.
Ima i dobrih vijesti
Eh kad bi ovakvih ljudi bilo više na ključnim pozicijama drzava regije gdje bi nam kraj bio, svaka cast
bilo bi lipo da je zastava hrvatske i BIH i ploca za nas bratski narod bosne i hercegovine