Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su Slovenci postali lopovi nakon 50-tih godina...? Zato sto su Slovenke podmetale djecu bosanskih vozaca kamiona, zidara, molera itd. svojim ustogljenim malocunskim muzevima i tako napravile generacije lopova koji su zbog polozaja Slovenije presli na novi nivo lopovluka. Iste su i danas, samo se ne hebu po moru vec dolaze u Sarajevo da vide "olimpijski grad"
Kako nece bit pozitivnih kad se svaka budala testira cim se nakaslje i trk u hitnu pozitivan sam pomagajte
Taman pođoh da napišem da se ljudi prestanu bezveze testirati kad tvoj komentar.
Svaka ćas na dominaciji
Cuj prodrao
Uletio omicron klizeci u bolnicu
Sve vi znate samo ne znate glavno. Gdje je taj virus? Seta po zraku?
Ugledajte se na čovjeka (85) tvrdi da je primio 12 doza vakcine protiv korone i da želi još http://www.klix.ba/claIndijacnak/220107146