Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijemo se vucicu dok nam nasi dildo zabijaju i smiju se... nista nije godinam snizeno
Snižene plate
svaka cast komsijama tako i treba,ekonomija je glavna za svaku zemlju
svaki mali trgovac sa po par uposlenih je legao sa ovakvim odlukama....bravo ekonomija...sjeci granu na kojoj sjedis
I prije nego sto stupi na snagu bice poskupljenje jer eno kazu ide korona,inflacija itd...eto mi smo pokazali volju al eto nedaju nam da usrecimo svoj narod...kupujte domace Maske...i mi ce mo hehe
I prije nego sto stupi na snagu bice poskupljenje jer eno kazu ide korona,inflacija itd...eto mi smo pokazali volju al eto nedaju nam da usrecimo svoj narod...kupujte domace Maske...i mi ce mo hehe
Isto u Bosni
Svugdje drzava interveniše na povećanje cijena jedino kod nas sve super. 😂
Bosna ima skoro sve da bude najlikvidnija država bivše yu. Mogla je to biti i Srbija ali ona je izabrala drugi put. Sretno. Na žalost Bosna ima problem sa sobom. Lažu vas, nisu najvažniji poluprovodnici i čipovi, nanometri, gigaherci i megaherci. Uvijek će najvažniji biti hrana, voda i energija.
I da im povecaju opet spasit ce ih sloga srpska Ali u Svicarskoj,Njemackoj,Austriji i Svedskoj.
Hrvatska na koračić od A kreditnog ratinga, a ostale zemlje iz regije (osim Slovenije) kasne sada vec 40 godina.
Srbija ima potpuno isti kreditni rejting.
Bacanje prašine u oči
Vucic je majstor marketinga i crne magije.
Kod nas ce poskupiti pitanje je dana. Kod mene benzinac, jutros sipam 2,90 KM litar jos skuplje od dizela to nikada nije bilo. Ocekujte poskupljenje ubrzo.