Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno kako odmah nakon izbora ode statistika u pm...
@i7f Kako će onda naša brača iz Novog Pazara dolaziti u Sarajevo na liječenje od korone?
U srbiji sve gore kod nas med i mlijeko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
81 osoba na respiratorima i mrtvi su najbolji pokazatelj situacije, nadajmo se da ce se smiriti uskoro
@DubiozaRulez nadati se da ce se smiriti uskoro samo od sebe nema nikakvih osnova. u makedoniji je vec danas 15 smrtnih slucajeva. ovo je ogromna katastrofa.
“Nema korone”.....čipovanje,bil gejts,cia,mosad,
Kad če derbi šajkača:četnik?
nije se dovoljno nasminkati,staviti silikone,...sapun je puno jeftiniji ali ga treba koristiti
Hahahah politicko masloooo masnocaaaaa breeeee
Pa došla im utakmica i lumpovanje glave.
Pitam se koliko bi kod nas i drugdje bilo pozitivnih da se vrši toliko ispitivanja kao u Srbiji ?! Što bi reko genij Trump, što manje testiranja ro manje pozitivnih.
U Srbiji su vijekovima zarazeni
Nevidim razlog da se ovde ljudi prepiru ko je koje vjere u srbiji imaju dosta zarazenih ali zato imaju 8 miliona stanovnika a bosna 3 po bolesnim tu smo negdje svuda isto niko se ne pridrzava nikakvih mjera
Oni kad vide da je covjek bolesljiv ili kasljuca automatski dobije pozitivan test na koronu pa ako se dalje iskomplicira to im dalje ide u prilog a ako ne kazu da asimptomatski...laz obicna
Prosli izbori vratila se j korona.... Tako ce i u Hr😁😁🤣
Znači, podlegli smo svi kolektivnom debilizmu. Da li je ove godine iko obolio od sezonskog gripa? Kakve su zajedničke karakteristike ova 2 tipa virusa? Koliko je umrlih ove godine od običnig gripa? Zašto je klinička slika tako blaga na toliko oboljelih????? Znaju li ovi debili, sta je to kolektivni imunitet i kako se i u u kojim uslovima stječe? Cirkus od struje i samozvanih experata.
Srbija 49,000 testova na 1 milion stanovnika, BH 27000, Hrvatska mnogo manje. Toliko.
15000 navijaca C.zvijezde bilo na stadion da se proslavi titula, sta se ocekuje????????
važno je da se sa njima ne zatvara granica , ne smije naša bagra da pisne od čovića i dodika glavnih vladara ove države
Nesmiju ni da kazu koliko ih je zarazenih. Pa cijela srbija je zarazena. Neka zahvale Vucicu!