Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zločinac a ne policajac
I procice ce sa nekom bezveze kaznom. Uzas.
Браво!
Napišite da je mučenik imao samo 60 kg ,da se nikada nije tukao i da niko u kafiću nije hteo da mu pomogne dok ga je krvnički tukao policajac .To je izjavila žena svedok a to sam pročitao na jednom portalu. Kafić je danas radio kao da se ništa nije dogodilo.
Kad pročitaš Kommentare znaš kakva su paščad, što pišu
Džabe njima je to u krvi
Zato se nosi "aparatić" 9-tka sa sobom da probusis svakog debila koji nasrne iz čista mira na tebe bilo u kafani, bilo u saobraćaju. Sa poremećebim likovima ne mozes drugačije razgovarati nego barutom i bakrom.
Hoce li sad pojedine Hodze izaci sa vucicem i ubjedzivati bosnjake da je SVE U redu U priboju suzivot i da se ljudi neplase itd.
Sto nece kad ga roditelji i popovi uce od Malih nogu cim ih dovedu U crkvu pokazu one slike Koje nacrtaju,kako Muslimani kolju srpske bebe U kolijevci kao primjer onaj U crnoj gori to je njihovo svetosavlje.
Četo!!!
Hoce to genocidasi hoce
Srbija je europski Meksiko
Pomahnitali srbin. Nema ratova da se izivljavaju nad nejakim. Pa sad koga stignu zlostavljaju i ubijaju.
Mozda ga samo htio umiriti...
Srbin na smrt pretukao Bošnjaka treba biti naslov.
Klasican srbin, vidite ko su vam komsije
Samo ne mogu nikako shvatiti, da su prijatelji ovog mladića gledali kako se ovaj zločinac iživljava nad Ervinom... To mi nikako nije jasno...
Mozda su i oni bili Srbi.. pa pokazli pravo lice
ovo tačno treba nabaviti oružje za samoodbranu kad vidim kako likovi ubiju insana i nije da ne odgovora nego ga i ne uhapse!
Sta kaze ovdje jedan nema Bošnjaka u Srbiji , pa nema ni srba u Bosni i Herzegovini majmune jedan
Ovo samo treba rjesit neko od familije istom mjerom nac i presudit bez suda posto nema pravde.