Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Pirot, gledaj Rajvosa i magle, gori smo od Chernobila 1986. Fuj
Panika je cudo
Izgleda biće udovica pun Srbistan.
Nisam znao da klima ubacuje vanjski zrak😂😂😂
Voda nije radio aktivana, ona je malo radijo aktivna.
Ovo ce ispasti kao od albanaca provocirani incident pa ce svesrbici morati da intervenisu
Barikade se moraju sravnit i pohapsi ovu srbadiju iz Bg sto je dole pi zadatku.Bravo Kurti najjaci su lider.Kakav bolan zso i bakraci na svetoj Albanskoj zemlji.Bravo
Najiskrenije,sekunde mi ih žao nije...sjetim se perioda '92-'95 i svaki vid empatije ispari...dislajkujte,banujte...al' od ovoga iskrenije ne moze
I??Plakanja,prijetnje,herojstvo??Ko da mi otme iz moje duse Kosovo??Pa u trans??Hajde misev,pakujte se,sveta zemlja zove..ili cete arlaukat preko fb-a??
da ne pale klime? pa klime ne ubacuju zrak s vana, nego mjesaju onaj unutra! i "filtriraju ga jadnim filterom" nidje veze
Moralo se zapucati na Kosovu kako bi se skrenula pažnja sa ovoga.
Mozda bi bolje bilo da su pustili Rio Tinto da kopa litijum!
Pruga Niš-Dimitrovgrad je odavno na izdisaju. Plače za remontom. Ovako nešto je bilo pitanje vremena ali na žalost sve pare odoše na propgandnu prugu od 200 na sat BG-NS-SU da bi AV imao čime da se hvali.
Sta kaze vučko sve sjajno bajno a vozovi se raspadaju. De vi malo barikade redajte po tuđim drzavama
UDARNA VIJEST: Načelnik generalštaba Vojske Srbije naredio raspoređivanje na granici s Kosovom !
https://youtu.be/a3__VGx_soA
Ne bi bilo otadzbinski da Mile Dodik sa svojim sinom ne bude u prvim redovima, dosta znanja akumuliranog na svim tim vjezbama vojske Srbije, nije fulio ni jednu vjezbu, samo da ne bude da je koronu fasovo, bezveze bi bilo skroz.
Ovih “gradova” rupčaga po Srbiji na pasja preskakala.
Jagodina, Barajevo, Prokuplje, Bor, Zajecar. Za pvo je Visoko New York
Ove sto sastavljaju naslove na Klixu bi trebalo poslati na lice mjesta da saniraju stetu. Skole zatvorene? Pa hvala khurcu da su zatvorene jer danas je Nedjelja. Svi naslovi su navlakusa da covjek mora procitati cijeli tekst. A u tekstu tek vidimo svu bijedu tzv.novinarstva.