Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta vucko radi u München ,ako je naovoj svjetskoj sigurnosnoj konferenciji stvarno to je nepojmjlivo ,on doso da prica o sigurnost ,pa on je jedan od uzroka nesigurnosti u Evropi a posebno na Balkanu...
Zavidi je li s parizerom ili bez parizera. Dno dna, pardon kace.
Vucicu,nisi Milanovicu ni do koljena,mani se zezancije, nema jacek na Balkanu od Zoke sa Pantovcaka,to je kao Rocky Balboa
Nije ni malo korektno od strane Milanovića što politiku predsednika Vučića naziva kupusarskom.
E nije on jos probao srpsku kupus nasa tradicija.
Naravno srpski kao i uvek. To je nas specijalitet. Neka Milanovic proba:
Ma poslace predsednik Vucic Milanovicu srpski kupus, vidi se da Milanovic ne zna kakav kupus mi u Srbiji imamo.
Fokusiranje na ovakve "vruće krumpire" može biti strategija za odvlačenje pažnje javnosti od stvarnih problema u društvu ili politici.
Dok se mnogi bore za prava, ekonomski rast i bezbednost, naši lideri hrabro stupaju u debatu o esencijalnim pitanjima - poput srpskog i hrvatskog kupusa.
Očigledno je da su vodeće političke teme danas postavljene - srpski ili hrvatski kupus? Moguće da je to od vitalnog značaja za budućnost Balkana.
Ponašanje Milanovića je u najmanju ruku sramno
Nakon što su rešili sve druge probleme, predsednik Srbije i premijer Hrvatske sada prelaze na ključno pitanje - koji kupus je bolji?
Hrvatima je Srbija oduvek bila trn u oku, odatle takvi neumesni komentari Milanovića na račun Vučića
Nema potrebe,niste uzor Hrvatskoj.
Dok se svet suočava sa globalnim izazovima, Balkan pokazuje hrabrost suočavajući se s najvažnijim pitanjem današnjice - srpski ili hrvatski kupus?
Milanović se ponaša jako neozbiljno, nimalo se ne može nazvati političarem.