Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litiju volimo mi, a litijum dajemo svi.
Zato ce EU da dobije litijum besplatno.Ceka se samo da vidimo kakve ce posljedice biti po BiH,vjerovatno ce RS dobiti nezavisnost uskoro.HVALA NASIM EU/AMERICKIM PRIJATELJIMA!!!
Pa nije sve izgubljeno... Ujedinimo se, braćo!
Pa sta ste vi mislili ? alooooooo ahahahahah
Ipak nisu skupi rafali...
Djakovico pod cabratom grade jakov tebi divno ime dade grade peci možeš svima reci da si ime dobio po pećini još drenica drenjina je puna grad je Prizren dusanova kruna dok obilic sveto ime nosi orahovac orahom ponosi na kosovu kosovi se čuju Metohija zvona odjekuju neka svako čuje rijeci ovo šta je srpsko to se srpski zove
Kosovo je Srbija
Nemaju ni kosovari Vize pa sta