Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak im dajete investicije ili 'ljeb. Jjebali vas oni.
Tipično za Bošnju, nek komšiji crkne krava pa makar i njegova crkla isti dan.Jebla vas Srbija!Šta nas briga za nju.U nas međuljudski odnosi ko gladna paščad zatvorwna u kavezu.Samo što ne počnemo jedni druge ujedat i kidat.Ljudi se na ulici otresaju na slučajne prolaznike,vrijeđaju nepoznate žene,prijete bez razloga tuđoj djeci, psuju, pljuju i lažu čim zinu.Al jok, bitno je Bošnji da se naruga što drugome stežu gajtan oko vrata.
Bez obzira na sve meni je ova žena veoma simpatična zato što je podržala ekološke proteste u Srbiji. Kapitalizam (bezobzirni) nam je svima neprijatelj.
sta ih gurate ako nece, nato na drini, primite Kosovo, Makedoniju BH i CG i Albaniju, onaj ko nece neka ostane..uslovljavate i jos sto je gore mrcvarite druge zbog nekih koji nece
Znaci vucko mora priznat sad kosovo a onda ce ga eventualno ovi nagradit za 10 godina clanstvom u eu kolko sam ja skonto, jel. Ja im neb uzinat prihvatio nista, sve bi im u kontru uzinat iso. Samo vucko plaho ove nabrijane omladine spremne za rat ima. Ne znam kolko je pametno furat evropu na to, njima dusa kad se ovde raja pokolje :D Sad znači ako pripuca puska, omladina ova ce radit x puta gore grozote od ovih matoraca iz 90tih. Pazite sta vam kazem.
Srbija može bez EU..predlažem da primite sve osim Srbije i Kosova
Srbija ima FARMU , ZADRUGU , TV PINK , , ,RUSIJU , INFORMER imamo CECU ne treba nam EVROPA, a IMAMO I BAKU PRASETA pocrkajte DUŠMANI
E bas ste ih nasekirali. Inače ste jako principjelni, nikad ne lažete, a u kući vam med i mlijeko.
Imaju Srbi Rusiju sta ce im EU oni vole Ruse njima ne trebaju pare od EU
Tadić bi vodio puno bolju vanjsku politiku Srbije. Pičkousti previše talasa, pogubi se sav
Srbija prvo mora naučit šta znači civilizacija
@Shahed136 a ipak stojite ispred evropskih / a ne ispred ruske / ambasada i trazite radne vize / doduse kao i svi ostali u regiji koji nisu iz clanice EU / a htjeli bi i bespovratnih sredstava iz EU fondova.E nece da moze.
Kao i Velika Britanija, Ukrajina...
Suspendujte vizni rezim sa srbijom i povucite sve investicije pa nek onda guslaju putinu