Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi napadaju redom po Crnoj Gori, pozivaju na klanje i protjerivanje svih nesrba...Divlji narod zaostao u 14. vijeku.
@ArasBL Nije etnički čista ni kao Istočno Sarajevo
@emmir1 u kućaru!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto ja najgore u svemu ovom,bosnjaci ce najgore proci.
Da samo na ovome portalu se pogledaju naslovi iz inozemstva moze se primjeiti da su srbi faktor nestabilnosti na balkanu...problemi u CG, vitalni intetes u BiH, pitanje kosova itd
Pod hitno podijelit naoruzanje da se ubijaju gamad..za koga,za sta gamadi jedna...jer sto manje gamadi lijepsi zrad za disanje ostaje..
U CG je oruzje vec podjeljeno. Rusi su Srbima placali 10.000 eura za pristup vojnoj formaciji " za ocuvanje Crne Gore". Dok su ovima koji imaju ratno iskustvo ili su bili casnici u JNA placali i do 40.000. Za bijednih 150. mil Eura imaju u CG formaciju od 12.000 ljudi. Ukoliko netko zeli istupiti, mora prvo vratiti novac +20%, ali je vecina vec potrosila, to sto je dobila ...
Dritan posle Sejde Bajramovica najveci Albanxki izdajnik
Covjek sa malo mozga zna da je Milo ubacio svoje huligane u pricu, to mu je zadnji spas i nacin da se izvuce
Pa on radi za Albance. Prodao je Crnu Goru Srbiji na par sedmica jer nije Dodiku uspio pokušaj da preda RS poredeći entitet sa državom da bi Vučić 7. septembra predao Kosovo Albancima. Tante za tante. Albanci imaju vrlo jak lobi i gaze naprijed ne gledajući iza. Ustvari ništa se neće desiti ni Crnoj Gori jer je u NATO-u osim što će morati vratiti crkve Amfilohiju da bi mogli dernečiti i time prikriti izgubljeno Kosovo.
moguce da je Srbija iztrgovala Kosovo za CG i RS
Ako i danas budu slavili, gotovo je - rat počinje u CG
@Last Mohican Počeće rat što će im NATO opet poslati Milosrdnog anđela. Sada baš diraju njihove interese.
Bas me zanima koliko dugo ce izdrzati ova nova vlast u CG..
Možete misliti koja će orgijanja bit kad ih Milo povali i opet odu u opoziciju
Prva želja prosrpskih ghovana Dritane budaletino je izlazak iz NATOa ,a druga povlačenje priznanja Kosova, kad to urade eto ti Rusa na crnogorsko more ,ne u kupaćim gaćama ,nego u vojničkim čizmama.I zapamti CG je preko puta Albanije.
Neka ih blize su nam Rusi i genetski i jezicno i u svakom pogledu od Amera koji uvode demokraciju 10.000 km od svoje drzave
...jeli se to iz Njemačke javljaš svetosavac smrdljivi.
Fakat, nije RS za Kosovo nego Crna gora za priznanje Kosova. Mora i Crna gora platiti visoku cijenu za sramno učešće u rativima devedesetih godina. Ameri ništa ne zaboravljaju.
Ne znam zasto se toliko cudite oko ovih desavanja...Cetalje ko cetalje samo ce cekati priliku da provocira..Da bog da se poklali svi medusobno..
Već se osjete posljedice. Je li ovo mir za koji se zalaže opozicija? Ovim su samo još više pokvareni odnosi između Crnogoraca i Srba. Srbi proslavljaju bratsku Crnu Goru, ali kao "oslobođenu srpsku zemlju" zajedno sa ostalim Srbima.
Ne zna Dritan da je građanska Crna Gora ne spojiva sa srpskim nacionalizmom i ksenofobijom. Sad su parole Turci selite ; se a za koji dan ili mjesec parole mogu biti Albanci selite se... tad će se mladi Dritan brzo otrijezniti !
"...citam Principe djelovanja,njih cetiri, sto ih je "dobitna koalicija" utvrdila...dakle nastavice provoditi utvrdjenu vanjsku politiku(Crna Gora ostaje nezavisna,Kosovo ce ostati priznato,EU i NATO put su neupitni); onda ne znam sto srpska strana grmi i slavi...razumije li jos neko cemu ova vriska..."
Bice ukinut zakon koji legalizuje uzimanje srpskih crkvi. Dakle, ostaje SPC. Za Srbe je to razlog za slavlje.
@shameonyoo I čini mi se da će se nakon toga koalicija raspasti, baš kao u BiH koalicija SDA-SDS-HDZ. Imali su zajednički cilj 1990 - srušiti SKBIHSDP sa vlasti, ali kada je dođla na red tema budućeg statusa SR BiH, odnosi su se pokvarili do nivoa ratnih sukoba. (*) Istina i danas imamo sličnu koaliciju (samo je SDS zamijenjen sa SNSD) ali danas je cilj novac.