Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DESPERADOS ESKOBAR BI DA: SJAŠI KURTI DA UZJAŠI MURTI! ALI KURTI NEĆE POPUSTITI MAKAR GA OBJESILI, PA NIJE ON KAO OVAJ NAŠ TROJKAŠKI OKOT.
Majstorski.
Bespotrebno,nisu htjeli da glasaju a sad bi da su vlast,sami su krive,i sad im treba izlaziti u susret,nema logike
Zaista mi nije jasno da Srbi mogu imati ZSO dok Albanci i Sandzaklije nemaju pravo na to!
A gde to siptari treba da imaju zajednicu opstina?? Srbi mogu jer je tako dogovoreno u Briselu, potpisao Hasis Taci u ime sipuraka a garant sprovodjenja je EU. `Sandzaklije ne mogu da imaju jer to nikad niko nije dogovorio a i sta ce im...da li drzava svakog dana salje zandarmeriju da hapsi i prebija `Sandzaklije`? Da li teroristi svakog dana pucaju na sandzacku decu? Ko je ugrozen u Sandzaku da bi postojala potreba asocijacije opstina