Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Pičić naredio, onda treba izdat međunarodnu potjernicu.
I treba da služi kaznu u centralnom zatvoru na Kosovu.
Na sjeveru Kosova ni kiša ne pada bez Vuciceva znanja.
To je Vučićev čovjek od najvećeg povjerenja , čovjek koji je 30 godina tlačio Srbe sa Sjevera Kosova , logičan zaključak .
Inace Vljosa je poznata po nizu kaxi i ispada. Danas mozes reci sta zelis i ne odgovarati za to. Vljosa(bas je vljosa) to zna. Inace proci ce i vrijeme tog hrabrog laveza pored noge gospodara
Politicke igrice zapada i srbijanskog diktatora u usponu. De, pa onda nemoj, smijes, pa onda ne smijes... Al nisu Kosovari glupi kao mi Bosnjaci, svaka njima cast
Pa naravno, nisam ja.
Vucic je ovo mogao da odradi samo uz odobrenje Zapada koji je Veselinovica i Radoicica prepoznao kao opasne mafijase i bogatase koji su u stanju da mobilisu ogromne bande kriminalaca koje su stvorili trgovinom narkoticima. Takve ljude je tesko kontrolisati i mogu da ugroze interese i Vucicu i Zapadu. To je vec vidjeno u Rusiji sa Prigozinom. A to da je Vucic hteo da zauzme Kosovo,pa zasto bi neko ko je na Kosovu sve dao separatistima bez ispaljenog metka odjednom krenuo nesto da zauzima?
Mislim da Vučić to nije uradio
Vucic nije naredio
Vučić nije naredio
To Osmani, samo deri.
to i malo djete znalo
Vučić sigurno nije naredio napad na Banjsku.
Ni NATO sigurno ništa istinito neće reći za Srbiju.
Da, definitivno, Kurti I NATO su partneri.
Ne verujem Osmanijevoj ni reč.
Uverenja sam da čim nešto dolazi od Osmanijeve, a ima veze sa Srbijom, sigurno nije tačno.