Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosta Kecmanovic je praunuk pukovnika Dragutina Kecmanovica koji je ubio pa spalio 7 clanova crnogorske obitelji Petra Zvicera,od toga troje djece.Pukovnikov sin Zlatimir ima sina Vladimira koji je otac Koste K.A drugi pukovnikov sin Ilija ima sina Nenada Kecmanovica,ideologa stvaranja “republike srpske”.Geni su cudo.
Dragutin Kecmanovic rodjen1885.g,pukovnik u vojsci Kraljevine Jugoslavije,imao je sina Iliju ciji je sin Nenad Kecmanovic prof.dr.politickih nauka,nekadasnji dekan u Sarajevu,clan ratnog predsjednistva BiH,ideolog stvaranja rs,dugogodisnji savjetnik Dodika,prijatelj Seselja.
Šta ce biti sa školom? Zapaliću je
Dijete je debil, monstrum...takvih ima i kod nas samo sto nemaju pristup oruzju...
I nasa su djeca velikom vecinom debili. Tik tok, starlete, youtuberi, kvazi kriminalci itd..udji u bilo koji razred u osnovnoj i pitaj ko je Mirza Hatic a ko Ivo Andric. Garantujem da ce ih pola pitat ko je Ivo?...zalosno...
Jest bas je ovaj mali gledao Cirilicu i Zadrugu hahahahaha,vi niste normalni sta pisete.Dijete je psihopata,to je urodjeno oboljenje,tu nije niko kriv ni roditelji ni mediji ni televizija,oni mogu samo malo da uticu,ali generalno dijete je bolesno u glavu,i psihopata ima u svakom drustvu,samo je pitanje da li mu je oruzje pri ruci da nekome naudi.
Aj jadno dijete, zataskavanjem vrsnjackog nasilja samo da bi se spasilo politicko vodstvo samo je pitanje vremena kad ce se opet desiti
Ma ko j..... djecu bitno je da se Vučko spasi uffff
ma moje dijete da ovdje ide vise ne bi isko
Ava ava ava sudija je kravaaa. Tadaaa…