Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledas HV na paradi a uskoro s nato avionima Rafale i njihove oficire - ovi srpski ti dodju ko neka naoruzana banda.
Jel to ona vojska što svako malo dođe na granicu Kosova i s jutrom se vrati odakle došla ? Jel to ta "vojska" ? Pičići ko i Vučić.
Koliko ste vi svi opterećeni vojskom Srbije i Srbijom uopšte pa to je strašno....kompleksi su neizlječivi...
Kao sto kaze onaj smrad dobrica coskic mi srbi moramo da lazemo....
Najjači je onaj ko je U NATU
cuj vojni sindikat!? zar to moze?
Kad je herojska ARBiH trebala da oslobodi Banja Luku NATO je zaustavio. Da ne bi mlađe generacije slusale laži botova najbolje da na You tube nađu izjavu Generala Talića i Dragana Ĉavića bivseg predsjednika RS pa ce shvatiti da je RS NATO spasio od totalnog vojničkog poraza.
🤣🤣🤣🤣 tišina, jedno smrdljivo Goražde vam je Alija morao plaćati, a za dalje da ne govorim...
Ma znamo mi to. Nema tu više nikakve sile. Samo propaganda ovih populista na vlasti koji žele svom narodu prodati priču o navodnoj snazi. Za održavanje komplikovanije tehnike jednostavno novca nema. Što visi to i otpada.
Rat je skup hobi a mali smo mi svi za silu neku i ratne igre. Jači su narkokarteli od svih ovih minidtžavica
Hajde bosnje odma podjite, vakat vam je ;))
Traktor armija 🚜🚜🚜
I vojska se digla protiv vladara!?
Kakav im predsjednik trandža takva im i vojska.
Absolutno najaca sila po vodenju i gubljenju ratova.
Srbi imaju tog naoružanja svakakva porijekla od ruskog smeća do kineskog ali MUDA nemaju a za rat moraš biti mudonja do patosa.
Albanija u regionu br 1
Najjaci adut vojske Srbije su internet ratnici, sila ratnika po portalima susjedne drzave.