Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove treba zatvoriti i ne dati im nigdje maći, neka ih u svom vjeku...
Morate krenuti od cinjenice da su vakcinisani ljudi prevareni ljudi. Sta je sve obecano i obecava se tim ljudima a imaju isti tretman kao nevakcinisani i nemaju slobodu koja im je obecana. Ne pricam o tome da li korona postoji, nego da su vakcinisani prevareni. Svaka nova doza smanjuje imunitet a to ce te osjetiti kad budete u starosti. Vakcinisani ruse zdravlje svakih 6 mjeseci novim dozama, a nista nisu dobili ni slobodu ni sigurnost. Vrijeme jede stara obecanja. To ko ne vidi je jako glup.
Prije 30 godina kao i sada, Srbija je imala isti scenarij, prvo idu Popovi za njima se vuku Topovi i na kraju dolaze lopovi
Ova stoka je još od 1389.u krstaškim ratovima.Ghovna svetosavska klerofašistička koja zdrav razum teško može razumjeti.Evropa šuti i dopušta silovanje CG od ove stoke srednjovjekovne.
Ni svjesni nisu ove bradonje ako zarati da su prvi na spisku neprijatelja svih naroda ,cak i srba koji imaju mozak
Bivša Jugoslavija _srboslavija je imala 1991.god. 24 miliona stanovnika a današnja srbija koja se osamostalila ima de facto manje od 5 miliona stanovnika.Bivši ambasador Njemaćke COBEL koga je srbija bila proglasila PERSONA NON GRATA rekao je da srbiju moraju svesti na 4.5 miliona stanonika jer je srbija remetelaćki faktor na Balkanu i u Evropi.
Ako Vucic povede rat, a sve izgleda da je obuo iste opanke Miloseviceve sa Gazimestana, u Crnoj Gori ga ne moze dobiti, jer ce mu se NATO posrati u ceif prve sekunde kad prva puska pukne. A ono sto se bilo planiralo Milosevicu da mu se skrese Srbija na Beogradski Pasaluk, desit ce se ili Vucicu ili Vulinu, jer ce ostati i bez Vojvodine i bez Sandzaka. NATO bombe ipak nisu osvjestile rezim u Beogradu.
Trebate se vratit, Albanci su vam pravi lijek
Haha kakve 80te , pa ovakvi još žive u kamenom dobu, pogledajte samo izgled
SPC je i u ratu davala blagoslov cetnicima za pokolj sto vas sada ovo iznenadilo ?
Popovi su mafija najveca. Mutne su to vode. Srbin sam pravoslavac, ali ne priznajem ni jednog popa. Ne treba meni ni pop ni crkva da bih vjerovao u boga i imao vjeru neku jaku. Ne samo pravoslavni pop, nego bilo koji pop i svesteno lice na svijetu.
Rodi majka ISIL naš balkanski
Mislio sam da religije ne pozivaju na ratove, ubijanja itd. Evo, dokaz da jedino SPC poziva, odobrava, velica i blagoslovi ratove, ubice, koljace... Ovo je po meni za zatvora SVE!
Mnogo miroljubiva religija a i pjesme su u skladu sa činom ustoličenja nema šta, ko zaziva vojske i ratove, rat mu u kuči bio svaki dan.
bolesna nacija
Politika ciljevi želje SPC su isti kao i 80tih ili 90tih crkve inače sve reliģije nikad nisu imale veči značaj ( njih se pita za sve politiku vojsku finansije pa čak i koronu svi se sječamo kad se nosalo kandilo po ulicama Beograda ili kad su hodže odobrile upotrebu vakcina itd its)ea narod lud pa im vjeruje a ne vidi da rade u korist vlasti i politike.
mi bi se i trebali sa vama ratovati to nam je svima u krvi...
Vratice se ukurcu zaboravite to