Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslovno ste istu vijest mogli napisati o vranama koje na Otoci godinama, na istom mjestu napadaju ljude, jer je Otoka naselje u Sarajevu, BiH za razliku od Nisa o kojem pisete. Ali lakse kopirati clanak nego napisati orginalni jelde?
Jeste. Lakse je.
Pa brane gnijezdo, sta je tu cudno
Mada, nije pravilo da ce napast svakog cak i kad brane gnijezdo, ja sam svojevremeno podigla ptića s ceste da ga ostavim na više mjesto, oblijetale su i graktale ali me nisu napale. Doduse ja im ostavljam i vode kad upekne. Imamo neko postovanje, al znam ljudi koji su zbog njih zaradili savove na glavi.
ovo gore je ispravan odgovor: Brane Gnijezdo. Lako ih se moze privoliti ako im se nesto dadne recimo kikriki itd. One VRLO dobro pamte, a cini se da kazu i ostalima o tome. Veoma fascinantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja mama je kratko ošišana i plava 40 godina već i vazda je napadaju nije prošla godina da je nije bar jedna napala nešto vidi u toj kratkoj kosi... 😎 Živa istina
Đikanima su vrane odavno mozak popile
Vjerovatno joj je zejtin otisao po kosi kad je pržila u kuhinji,a nije kosu prala,to je privuklo vrane
Ali,ova dvojica snimatelja kazu Pade jbt,pade....😂
Ovu ženu više od napada vrana boli objava ovog snimka.
Jadni nebeski Srbi svi protiv njih, cak i vrane
ova glupaca ko da NATO bombarduje
Ugrozeni srbi belaj
Pade ko da je bokserom udarila
Informer: Albanske vrane programirane od strane anglosaksonaca napadaju srpsku nejac.
nikad nije radila fizicko, izgleda
Ovo je toliko uobicajeno ponasanje vrana da je sramota sto postoji clanak o ovome
Pa na istom mjestu jer im je tu gnijezdo, a razlog su mali ptići. Nista neuobicajeno
Ajoj, ko to tamo dira kmetove!?
Srbe ni vrane ne vole