Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ako je lezbejka? Srbija je danas neprepoznatljiva u odnosu sto je bila... Brnabicka je uspela da codi vladu koja u prvoj polovini 2020 godine ( u doba pandemije ) dobije milijardu i 600 miliona neto direktnih stranih investica. Verovali ili ne to je 60% vise nego bih, makedonija, kosovo, albanija i crna gora ZAJEDNO. Da ne govorimo o infrastrukturi, nezaposlenosti koja u Srbiji gotovo ne postoji vise. E zato je ponovo premijerka. A i dobila je vise od 60% glasova na izborima
Zašto je ovaj portal pun ove vreće ghovana i chetnika, te njegovih sljedbenika i istomišljenika !? Ko im je3e mater, neka se oni s njim boče, mi ne moramo i nećemo.
Ja predlažem da srpsko dijete zguždno od strane kačavende bude mandatar srpčadijske vlade............bolje nego lejzbejka brnabić
Sjeverna Koreja nam se približila. Kako jedan narod nikako da nauči lekciju. Što više trči za diktatorom država mu sve manja. Ako je Kosovo srce Srbije onda oni danas žive u Sjevernoj Srbiji ha,ha,ha!
Uuuuuuuu kako uzbudljivo. Sta se to nas dotice?
Neizvjesno je u pm
SVI DIGLI RUKE KO U SJEVERNOJ KOREJI!
USNE VRELE KAO ŽAR...
PI CKO USTI
Ovo je prvi šef Srbije od devedesitih sa kojim je Srbija pocela napredovati u svakom pogledu. Ne mora biti prijatelj BiH ali je sigurno prijatelj drzavi i narodu koji ga izabrase. Kada bi Bosnjaci imali takvog vjerujem da nikome ne bi padalo na pamet otcjepljenje niti treci entitet.
To bi trebala i bosanska vlaška neman sugerirat ovom derpu kako složit vladu svih *rbendi.
Ne triba olovka za zapisati one protiv.
Pozdrav sa pravoslavnog bosanca Vucica.
Ovakav uspjeh nije zabilježio ni Slobodan Milošević.