Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dramatično ne dramitično Kosovari zauzeše sjever Kosova, lagano i bez otpora a Vučić sa sendvičarima i batinašima na derneku.
Otišlo Kosovo sve im zastave poskidali imaju snimci.
Vlahadijo smirite se jer ste glavni izvor belaja.Ne trazite „gujci“ čepa!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jake vojske brale, gdje su god počeli, zavrsili su podvijena repa.
Odlaaziimo naa Kosovo Ravnooo vraacamo se sa Kosova Raavnog😁
Traktora su spremni još samo da stoka udje
Tako se to radi,a ne kao kod nas.Neka pusti za rat je potrebno dvoje.Spasit ce nas ovaj,pa onaj pa na kraju dodze Smidt da nas dokrajci.A nasi Politicari i vlada samo gleda kako napunit dzepove.
Kosovari su naucili na lekciji Hrvatske i BiH, jednostavno nema nikakve uspostave bilo kakve jednonacionalne srpske tacnije srbijanske tvorevine na Kosovu. Znaju da cak i po cijenu da se odreknu tog dijela teritorije nece dozvoliti upad Srbije u nj suverenitet preko neke srpske tvorevine.
Napeta i dramaticna,lakse povrijesjeno 10 ljudi koji vjerovatno i nisu s kosova.Vise bude povrijedjeno na derbiju partizan zvezda.Traze izgovor kao i svugdje al nisu ovo vise 90te samo izvolite
Ludi ste ako ne krenete na Kosovo. Rekoh ja davnio da ce Vucic ocistiti Kosovo od Srba.
Nema više vojske. Jedina vojska koja je bila sposobna, pa i tako strašne zločine napraviti, su ostaci nekadašnje JNA u 90 tim godinama. Ovo sada nije sposobno ni za šta. Sve su to prazne priče. Nema tu borbene gotovosti. Pukovnici sa stomačinama i mamini sinovi.
svi su krivi, samo su srbi uvijek nevini, gdje god se sta desi na podrucju ex jugoslavije. Sve najgore sto su mogli napraviti, napravili su. razbili su nam bivsu drzavu, ratovali su sa svima. I opet smo svi mi drugi krivi osim nebeskog naroda.
Mire se vini 🇦🇱🇦🇱
Da se razumijemo Vičić zamolio Kurtija za malo nemira na Kosovu kako bi objedinio sve sebe oko Vučića a nakon masovnih protesta protiv Vučića.
Pogani
Jesu ovi naporni godinama malo malo pa pred sukob, de porokajte se vise ili sutite zauvijek 🥱
izbori bili srbi bojkotovali ovi izabrani i u cemu je problem? Stvarno ove srbe nemozes razumjeti
Vi niste svesni šta Albancima sledi uskoro. Malo će vam biti dva oka za plakanje da oplačete braću
Ja mislim da će tvoja mama oplakati
hahaha evo ja oplakah od smijeha,niste bili sposobni sa onakvom armijom 90tih,u Beogradu cekali redove za komad hljeba,jad i bijeda sto je i prikazano u filmu rane.Bolje sjedi,suti i ne trazi hljeba preko pogace.Imate i vise nego vam treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucic je sada spreman i da zarati sa Kosovom samo da ostane na vlasti , i skrene paznju sa ovih meetinga protiv njega, zivi bili pa vidjeli