Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ubili" su ga jedno 10x u atentatu, imao jos toliko "ratova" a u stvari cijelo vrijeme kuha srbadiju a Kosovo ima punu neovisnost.
Često se pitam odakle mu ova taktika i onda pročitam članak da Kipar zadnjih 40 godina radi isto, uzbune, moblizacije, fingirani "atentati" i sl. Vučić je manipulator to i Srbi već znaju.
Mislim ta kontradikcija oko Albanaca kao neprijatelja doživljava krajnju hipokriziju u "Otvorenom Balkanu" gdje su vidi čuda Albanci prijatelji i trgovinski partneri. Nikako Vučić da do kraja prevari neuki narod i konačno odgovori - jesu li Albanci saveznici ili neprijatelji ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne rise vise matere ti
@gooUser1668882442 Eto bitno je koga mi priznajemo.
Koga na svijetu interesuje hoceli dodik i njegova banda priznati kosovo ili ne. Kosovo je davno drzava
Naucices, izgleda na tezi nacin, da postujes tudje zemlje i njihov integritet i suverenitet.
... de ne izigravaj opet nekog "vožda" već prhvati stvartnost: nitko si i ništa ....
Ne smetaju njima miroljubivi Srbi, nego neće Srbiju na Kosovu.
Вучић за једно поподне може преузети Сјевер КиМ.
Jeste a to je Nis i uza i sira sr...a
Jeste ko i Rusija Ukrajinu pa se nesto razvuce to popodne. Bolje vam je sjedite tu gdje jeste. Koji ste to rat do sada dobili.
Nevjerovatno !!!! NEDOPUSTIVO , bila bi prava rijec !On, Vucic prijeti kao da je Kosovo teritorija Srbije , a ne suverena drzava vec 20 godina . Izgleda da samo za srbe i ruse ne vazi to sto sav ostali svijet vidi i zna ? KOSOVO je drzava vec 20 godina. nekada je pripadalo srbiji ali je izgubljeno u rattu ! Haloooooo dozovite se pameti , Kosovo je 90 posto albansko, i izgubljeno za Srbiju za uvijek.
Najvažnije je da iza suvereniteta Kosova stoji Amerika a to krkan u izjavama uvijek zaobilazi.
Ne pristajat ni na kakve njihove uslove dokaz vam je BiH, ako budu imali svoje oocine desit ce vam se ko i nama stalna opstrukcija i nefunkcionalnost.
Joj jesu se prepali vucicu ti si majmun veliki vas se niko neboji zapamti to
Kosovska policija pod hitno treba intervenisati na sjeveru i uhapsiti ili protjerati sve gradjane koji tvrde da nisu Kosovari nego nesto drugo, a rodjeni su i zive citav zivot na Kosovu.
Vojska Srbije se ne slaže sa tobom.
Lik otvoreno prijeti, a SAD & EU k'o fol ne čuju.
Doći će. Spremite se!
Spade sveto srpsko Kosovo na pola grada i hrpu tablica. A da ste bili normalni 90- tih svima bi nam bilo fino i najvjerovatnije bi Kosovo bilo dio Srbije sa nekom autonomijom. Al neda vrag mira. Sad spašavajte tablice
Mislim da NATO mora podsjetiti ovog čoravog snajperistu gdje mu je mjesto
Rece li Vucko koliko Kosovara za jednog srbina?
Samo strašljiva osoba zna prijetiti 🤣🤣🤣🤣😂