Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugojanski petljanac
Od Bugojna
Jel opet bio u fazonu kad treba nesto da kaze da podigne naocare sa nosine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj umislio da je Tito ....... svaki dan neka konferencija.
Samo i mozete da ga mrzite!
Ona što je "otišla da predstavlja Srbiju i RS" izgubila u prvom kolu. Njen trener, takođe porijeklom iz BiH, sasvim neočekivano poraz pretvorio u pobjedu i okrivio sudije za urotu protiv nebeskog naroda. Šok, nevjerica
Jedini interes Vučića je bolja budućnost Srbije.
U svakom trenutku Vučić se bori za interese svoje zemlje.
Puna podrška Vučiću za sve napore koje ulaze kako bi naša zemlja bila bolja.
Vučić pokazuje kako treba da se vodi jedna država odlučno i sa srcem.
Podrška Vučiću za sve što radi za bolju budućnost Srbije.
Lepo receno Kosovo je pandorina kutija,koja je otvorena a sada se otvaraju problemi sirom sveta
Vučič je naš vodeči lider u regionu.
Nažalost ovaj rodom iz Čipuljića drži lekciju svim našim političarima .
KiM je deo Srbije i tako će ostati jer Srbija nikada neće dozvoliti da joj bilo ko otima deo teritorije.
Rusi su potpuno u pravu s obzirom da EU i zapad imaju dvostruke arsine što se tiče teritorijalnog integriteta Srbije i Ukrajine.
Mora se 3 puta na dan oglasavati, prepiso mu psihijatar takvu terapiju.
Svi znamo da je milošević utrapio Kosovo Albancima iz dva razloga! Prvi je razlog da ako bi Kosovo ostalo u sastavu Srbije mjesto Premijera bi pripalo Albancima a slobo nije volio dijeliti vlast sa bilo kim! Drugi razlog je bio da je slobo forsirao NATO intervenciju da opravda predaju Kosova pod izgovorom da će Srbi kriviti NATO a ne njega
Jedini kišobran na svijetu s remenom od ručke do vrha, hahahaha. Sreća pa ne vidiš pa nisi mogao nikoga pogoditi. Ko ovo bira majke ti, ima li tamo iko dvije čiste.
Kosovo je nezavisna država . Vi ste ha otjerali svojim represijama, ekonomskim siromaštvom Albanaca i stalnim prijetnjama upotrebom sile .Ljudi yu u Jugoslaviji živjeli kao u 18 vijeku , jad i bijeda .A onda ste krenuli vojskom na narod i djecu s namjerom da ih pobijete ili ptotjetste u Albaniju Zato s vama niko neće .
Rusi koriste istu taktiku ili ti presedan kao Milosevic tj Srbija u Bosni. Samo sto su oni globalna sila i svijet ih ne moze tek tako smiriti. Kosovo je bilo autonomna pokrajina u Jugi koju je Srbija ratom i zlocima htjela da prisili na velikosrbijansku vladavinu.