Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski otac nacije i kralj laži i obmane.
U narodu poznatije kao cirkuzant
Trebali bi i mi u regionu uvesti ista pravila kao i Ameri - poslije dva mandata da vise niko nema pravo ponovo da se kandiduje, Od 1995 do danas, isvi mamo maltene iste ljude na vlasti. Muka mi je vise od ovih istih lopova!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad vidim u naslovu Vučić, znam da slijedi armija botova koji će hvaliti koliko imaju autocesta, da je BDP povećan, prosječna "plata hiljadu evra".... i eto ih, bez iznimke.
Divi mu modrih usana. Idi Vucko pregledaj srce, mozda ne docekas iduci mandat!
Ja da sam u Srbiji Glasao bi za Voju Seselja.
Dobrodosli u Gulag.
Opet??????pa imaju li ovi ikog izuzev njega i Dacica od toliko miliona stanovnika?????
Vučić "iznenađujući" kandidat za predsjednika Srbije --- Tko ce drugi da brani Rusiju i Putka na Zapadnom Balkanu ako ne Vucic. U Ukrajini uveliko poznata izreka sVrbi su Rusi Zapadnog Balkana
imal graha
Bilo je tijesno, do samog kraja neizvjesno, tek je u fotofinišu odlučeno da Vučić bude kandidat.
u Bosni je kao nešto bolje nevređam nikog ako su primedbe na demokratiju pa u Bosni vlast ide vidim naslednim putem to je još jedino tako kod Kim Džong Una...u Severnoj Koreji...nađite gde ima još tako
picousti se neda tako lako...
Hajmo im kandidovati ovog našeg genija Novalića Garantujem da će pobijediti Vučića
Jos jedno pitanje. Planirate li krenuti skoro ovamo. Vulin i ekipa se podigla.
dajte mu jos jedan mandat da prizna kosovo i rijesi se dodika naravno nevoljko uz zavrtanje ruke od strane EU i USA
lud,luđi,vučić..pizdun od covjeka.
Jedno pitanje! Zna li se da li je on jedini kandidat. Nesto se mislim da ce odbiti ponudjenu kandidaturu. To bi me zaista iznenadilo.
je li ovo lažna vijest? baš sam se iznenadio, nisam očekivao da će se kandidovati