Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi prvom picousti treba uvesti
Mene samo zanima hoce li ovim nasim tajkunima sankcije uvesti...sta me briga za one tamo, imamo mi svojih, zrelih za akcije
Misli na Dodika?
Nadam se da nije bilo nedozvoljene prodaje televizora. Zato što mi imamo televizore na akciji. eKupi.ba 💪😎
Narod je sprijecio brzinske izmjene zakona po kojim bi se uzimala imovina gradjanima a sprijecio je i ekspresne dozvole za pretvaranje Srbije u deponiju otrova. Nije stranci kopaju litijum prvo sebi ispred kuce.
A ja se pitao sta je Vucic odgovorio Amerima pa velim odoh do Klixa, brzi su i precizniji od Kurira i B92.
Srbija dobila saglasnost EU za otvaranje klastera 4 u pergovorima o članstvu. Snažan ekonomski i privredni razvoj još intenzivniji. Pretiče se Bugarska po standardu, za iduću godinu se planiraju još bolji rezultati,. Bujrum.
Hebote pa ko vise ovom tipu ista moze vjerovati i glasat za ovakoga? Samo nepismeni
Taj tip sledeće izbore uzima sa 70% pa ti piši šta hoćeš ali to je realnost.Koji političar i njegova stranka može imati za izbore 60%.Koliko ja znam takve partije nema u BiH.
Zavuče ti ga laktaški vepar i to dobro. Pa se ti s njim vozikaj po rusiji i po beogradu, a hoćeš u EU ;) hahahhahahahhaha
Sve svjetske sile osim Rusije i Kine stalno nesto po Srbiji udaraju i tako vec godinama to sve mozes u medijima procitati, a kada uzmes i pogledas strane ulagace i drzave u regionu onda shvatis da su svi ti sto udaraju po toj istoj Srbiji zapravo najveci ulagaci u istu naravno uz Rusiju i Kinu, jedino Hrvatska ima veci upliv novca od Srbije, ustvari imala je dok su stranci kupovali imovinu na moru sada Hrvati nisu ni blizu Srbiji po prilivu novca.
Krivousti se OSPIAO kada su mu spominjali KONSTITUTIVNOST Srba iz SAO Krajine prije Bljeska i Oluje. Zgražavao se na tu idolotariju!
Nemoj se javljati VRATIT ĆEŠ KLJUČ!!!
Ovo im je Dodik navukao sankcije
Nisi ti džaba sjedio na štokrli ispred Trampa!😎
Treba neko iz PM doci i uprti orstom u neke ljude da se stvari pomjere sa mrtve tacke i da neko pocne radit svoj posao. HOCEMO ODGOVORNOST!!!
Pa takve kriminalce stitite vi , pusti suplju da ces nesto istraziti !
Jaooo dere vas Bakir,jebo vase prijetnje i lobiranje.Majstor igre je Bakir.
Hahahahahahahahahaha. Bakir je najlosiji politicar koji se ikad pojavio na politickoj sceni ovdje. Glup si ko noga sto reko Faruk.
aha...iz trezora....srbiji vec odavno ne treba amerika i EU