Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce na traktor....
... bice kisobran.
Posto dobar ovaj Vučić, šta bi sa Vulinom??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko ima zemljotrese, neko poplave, cunamije, tornada inuragane a neko srbe … mislim da je ovim zadnjim najgore
Evo zasto hejteri mrze vučića! https://youtu.be/aM7-gJPXLi0
Jesi ti hrabar cuj krenut će i nece biti kreni stani. Kamo sreće da krenes sta cekas da se rjesimo i vas i vašeg ugrozavanja, vi kukate da ste ugrozeni i lazete a ugrožavati druge. Hoces ZSOa a sta je sa Sandzakom i Vojvodinom. Prvo priznanje Kosova pa onda ZSO a. Cjeli region treba da se ujedini i da se svama raščisti za sva vremena dosta vise vaših lazi i kukanja.
Neces ni krenuti
Kreni stani imati takve susjede koji samo misle na to i po koji put eto što je Balkan kakav je
Cuj mu price kako ih lozi,Pa Ako ih neko Gazi ili ponozava kao Sto Su oni kosovare oni bi davon odatle izbjegli,za svo Ovo stanje U regionu on je kriv,a svijet Gabi dalje trpi.
Pa kreni fukaro...da još jednom povedeš, kao i tvoji prethodnici, srpski narod u sunovrat...ne bi li se jednom opametili i shvatili da niti ste najpametniji, a svakako više ni najjači u regiji...prihvatite nove činjenice, pomirite se sa sobom i svijetom, razvijajte se, živite i radite...niko vam ne brani. Da odahne regija i Evropa od vašeg srednjovjekovnog ludila utemeljenog na desetercu, guslama i mračnim mitovima SPC. Dao Bog da bude tako.
Manise coravog posla ratova i velikosrbstva zivimo o 21 vjeku niko se neplasi vasi prijetnji. Postujte susjede dabi bili i vi bilu pstovani u suprotnom ima da vas nema.
Ovaj Vucic je lud..Na. koga da krenes idiote,sravnice te evropa za 7 minuta.Lik zivi u zabludi..
jel se opet mama i tata svadjaju
Ovaj šupljira ko naš sindikalac Šatorović!!! Brblja, a ljudi provode šta su naumili.
hey ba. Covjek prica o demokraciji u drugoj državi....
"Tvrdnja da će se krenuti na naš narod je besmislena i nedostojna ozbiljne rasprave. To je samo pokušaj Vucica da se prikaže kao zaštitnik svojih sunarodnjaka, dok istina je da Kosovo želi postići nezavisnost, viznu liberalizaciju i ostvariti daljnje pobjede mirnim putem, kroz pregovore i lobiranje. Upravo zbog toga, kreni-stani pristup nije potreban i ostaje samo floskula.. Kosovo trenutno vodi lobistički i pregovarački rat, a Srbi.....ma vec znate.....
Ti si Vucicu i prodao Kosovo, ja mislim da narod Srbije ne pusi vise tvoje fore...
Odma snajper u ruke pa hitro na najblizu čuju da ubijas albansku djecu!! Teroristioo!!
Vučko, da Bog da se zabavio Kosovom do kraja svog života pa nemao kad da misliš na tuđu zemlju u susjedstvu