Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je profesionalna žrtva
Hahahahah joj brata. Pa sto nije sa kakvom bijedom sjedio vec sa ozbiljnim kriminalcima. Zrtva vjecna
@srbsky Haj boga ti, al ozbiljno,jeli ti fakat vjerujes u to ili si obicni bot? Ja tipujem na bot.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A ubijo bi 100 nečije djece za jednog Srbina.
Kako se osjeća preko hiljadu i pet stotina roditelja čiju ste djecu pobili snajperima u opkoljenom i terorisanom Sarajevu 1992 - 95?
Poture
Kaže čovjek danas neću da se izvinjavam za bljesak,oluju,jasenovac. Najbolji je kad ništa ne govori. A to niko i ne očekuje od njega.
Hahahhaha srbija je bash cirkus :D
a dješ pratit utakmicu i jest kikiriki? Ne smije se to radit.......... :(
Ovaj Vučić je zapravo Srbija na mala vrata. Uvijek kriv, a samo se žrtva pravi.
Svaka vlast u svijetu flertuje sa mafijom, kako bi inače dugo bili na vlasti.. Jah, nije ovo nikakva novost
Pa nesto se bas ne lice,mislim nije da sumnjam ili nesto ali.....
Sjedi sa tatinom ekipom.
SRBSKY, izvini...a sta ti radis na ovom portalu kada su ti komentari takvi. Mislim da ti i vi u Srbiji imate vecih problema nego sto je "neciji" sin legitimisan u drustvu podzemlja. Kakve veze ima cije je dijete, pogotovo ako se druzi sa krinalnim miljeom i da li je on to amnestiran od svega na startu (na celu mu pise...). Hajde ti lijepo na vase portale...eto, Veljko je dobio sina, Ceca unuka, Anastasija sestrica...Ceca i Veljko pozitivni na COVID. Vidis, priroda ne bira...
Kopile Bugajansko.Jos uvijek se pitam kako ovaj genocidac nezavrsi u Hag-u.
Sin je veoma ruzan, jos i diler i psihopat..Strasno
Budali je jasno da AV komanduje organizovanim krimunalom u Srbiji !
"Pobediću sve njihove laži... jer moja laž je jača od njihove." (tako misao završava). A to može biti i dobar predizborni slogan. A pošto se "druži" s M.D-om iz RS-a, ne može im niko ništa, jači su od sudbine...
Ne zelim im nista lose,ali molim,sto dalje od mene...