Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmm...da...reče kok lisici i pobježe u ćumez.
Srpski političari su sada već i smiješni - toliko ponavljaju da ne daju Kosovo, a sada im već i na faci piše da ni sami ne vjeruju u to što lupaju! Zar da poslije 6-7 godina neko vrati Kosovo Srbiji....ma dajte ludi - CAR JE GO !
a ne odustaješ ni od rusije, ne odustaješ ni od velike srbije, ne daš ni kosova, e pa vidiš to ne ide jedno sdrugim majmune lažovski.
NE ODUSTAJ TI NI OD ČEGA NAROČITO OD TERITORIJALNOG INTEGRITETA.
Evo svi mi ljubomorni na napredak Srbije
On u Srbiji a Milanovic u Hrvatskoj. Ista demagogija,predhodne vlade su krive, oni se evo muce u nepovoljnim okolnostima osigurati buducnost nasoj djeci.O generaciji koja trenutno zivi i dise ni rjeci.Mesijanizam izbija iz svake rijeci,gesta i momike.Arogancija im je srednje ime.Demokratski izabrani vise lice na diktatore iz proslosti reinkarnirane da dovrse posao.
To znaci Vucicu i Kosovo je vase ali tako nema Europe.Ako tako nastavs dobices po nosu od idejnog vodje Seseljka a mozda i odete u Ruske Tajge gdje i zaista pripadate.
E, moj Vučiču, neće moći i jare i pare. Doći će moment kada ćete morati donijeti teške odluke i napraviti izbor. Ovo sada izgleda po principu: Kada bi moglo ono bez onoga, ali neće ići i to dobro znaš.
Ja mislim da oni samo pripremaju narod, da ne bude narodu shock kad budu morali potpisat. Znaju svi oni da je Kosovo nezavisna republjik.
Srbija sa sadašnjim rukovodstvom je više nego smiješna. Dovoljno je pogledati provale Dacića, Nikolića...a Vučić možda i najgori od sve djece.
...tako će i vaši da spominju rs kad se odvoji...a to je samo pitanje vremena, odnosno onog trenutka kad amerika pusti bosnu niz vodu.
...90-ih je to spriječio nato, ne zavaravaj se mitovima...kada ameri puste bosnu, očekuj da ode i rs i hzhb...to je realnost, ostalo su šupljepatriotske gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)