Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi političari iz bivše SFRJ koji su vaskrsnuli kradjom onoga što je Tito ostavio Narodu a ne svojoj djeci je vidljivo da su to obični liliputanci i oni Tita ne mogu gledati očima jer Tito sve više isplivava iz smeća koje bacaju na njega 40 godina i vjetrovi istine to razgone! Što se Tito sve više vidi ovi šibicari su sve manji i zato vučić to mudro kao brani da bi narod pomislio da ako si uz Tita onda si i ti Tito!
A šta je ostavio naaaarodu? Dugove i raspalu državu koja se dezintegrisala odmah pošto je pao kre.
Znači vladao je na represiji i sili, koju je finansirao pomoću ino kredita. Vodio je gulag koji je služio njegovom životnom stilu, kome bi najveći car i kralj pozavidio, a milione građana je slao na Zapad da ne umru od gladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaki pošten i normalan čovjek, kod nas i u svijetu, jeste Titov fan, a to što naši komplexi glume da nisu, a životna im želja da budu Tito, poštovan mirotvorac u cjelom svijetu. Tito je bio genije i humanista, i mi narodi smo bili rahat i poštovani svuda, HVALA STARI, SLAVA MU, ovi imaju komplexi od Tita i nakon 45g, jadni
Ne vole ga Ch. .edosi, u..je i begovi, jer su u njegovo vrijeme bili niko i ništa
Ukratko, u svim zemljama nastalim nakon raspada Jugoslavije vrijedi pravilo: poslije Tita - Kita.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Interesantna je ova ljubav bosnji u komentarima za Tita. Za vrijeme drugog svjetskog popunjenost ustaskih jedinica na podruciju BiH je bila cak 70% od populacije bosnjaka, a u ukupnom sastavu na tlu Jugoslavije 37%
E sad, nemojte se ljutiti na te brojeve koje sami mozete provjetiti koji su ipak slika i prilika, kao i sto odslikavaju vas realan stav oko Tita, partizana itd itd Uzgred u 7 neprijateljskoh ofanziva kada su se partizani sa narodom probijali kroz neprijateljske obručeve,....ako imenujemo taj narod, doci cemo do spoznaje da je raj 'narod' bio Srpski
A đe je Dragoljub, zna li se šta?
Nisi trebao ni reći, znaju svi ćiji si ti fan.
Za sve vas kvazi političare On je bio gospodin a da je umjesto Njega u kući cvjeća čiča vaš duhovni bilo bi to svetište veće od Međugorja
Ne volite Tita, a Tito vam je naj više dao i naj više ste imali od Jugoslavije. Za vrijeme Tita i Jugoslavije imali smo sve, a sad sve rušite i zatvarate što je valjalo.
TITO JOS ZIVI A VI NE SAMO VAM SE CINI
Nisam ni ja fan Vucica ali je posteno i iskreno rekao
Vlasima je dao Srbiju, ujama Hrvatsku, Makedoncima Makedoniju, Slovencima Sloveniju, Crnogorcima Crnu Goru a Bosanci se morali izjašnjavati kao Srbi ili Hrvati a ako šute onda neopredijeljeni.
A Tito je to istjerao turke, austrougare, njemce i italijane? Preko cijih kostiju
Ma nece Tito ostati u Bg jer tebi i slicnima tebi sirom bivse Yu ne dozvoljava vasa sujeta i narcisoizam.Utuvili ste sebi da istorija pocinje od vas, a grob nekog sa kojim ste nemjerljivi vam itekako smeta.
samo klasicni bosnjak voli tita
Ti si mogao biti drugi TITO ali nisi...
Ne, nisi fan, ali ti je in idol
nisi Titu ni do koljena
Pa ja , ti si Drazin fan , logicno ..
Moj deda bio i u Četnicima i u Partizanima ! Sve je to isto !