Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na koliko god stolica da sjedi lik izvlači maksimum iz situacije. Vakcine, najjeftiniji plin, ima robne rezerve, evropske i turske nvesticije. Šta nama naši pizdohani omogučiše. Bivšeg Borca nigdje na položaju. Tkz.lideri su podrumaši, pobjegulje, profiteri, kriminalci. 44 mjeseca sam bio u Armiji. Nikad jednu KM nisam dobio.
Bravo brate svaka cast na komentaru. Iz Srbije sam ali ne delim ljude po tome je ko ko vec ko je kakav covek.. podsmevaju se Vucicu a on Srbiju izdize i radi za svoj narod. To narod oseti i zato glasa. To treba i ovi u Bosni da rade i da svima bude lepo. P.s. i naravno da pomire narod. JEDINO bitno je da je covek covekv. Sve ostalo je manje bitno
Upravo tako.
Nikako ne mogu smisliti ovog Vucica, uzme nesto od Rusa (jeftiniji gas), a onda kuka kako mu je tesko jer sada nesto mora i da dadne tim Rusima (primi Lavrova). Uvijek je nekako njegova situacija vrlo specificna i teska i citav svijet treba da oplakuje hudu sudbinu Srbije. Mislim, svi smo u istom kosu, Evropa ce placati skuplji gas, a Srbija ce izgubiti investicije iz EU-a zbog saradnje sa Rusijom...
Spremi vazelin vucko
Realno gledajuci dobro Vucic ovo balansira. Srbija mislim ne vidi nikakve lose posljedice ove politike.
Svima znani glumci u novim ulogama.Laž,laž i samo laž!
Sjedi na dvije stolice,s tim da potajno najviše šuruje sa Rusima a od Evrope najviše zive i imaju koristi a od Rusije za sada ima samo obećanja,konstantno prepada narod tamo i koja god mu se stolica izmakne nahebo je.
Hoce vucic i jare i pare
Trla baba lan da joj prodje dan
"Pitanja su kako će doći Lavrov" Rusija, tako blizu a ipak tako daleko da nemogu ni doci.
Eto, na jednoj stolici se odvrnuo šaraf i rasklimala se.
Ili , ili Ili Lavrov ili Olaf.. Nema oba
Još samo da zaplače i eto cirkusa !😂
Dal iko više vjeruje ovom picoustom dramoseru
Pozivnicu posalji dodiku i covicu da mu malo polizu dupe nisu dugo...
Samo ti vucko pisaj uz vetar
Da polozi racune Lavrovu sta je sa srbskim svetom gdje je zapelo .