Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi tata...onaj kisobran ti je bio u obliku snajpera...a ispod tebe u sarajevu su ubijana djeca...
Da li je moguce da nesto ovako lepo mzoete na ovaj nacin da pljujete i ocrnite?
Svako dete ima želju da mu otac bude posvećen u da sa njim provodi svo vreme. Zašto bi Vukanova želja bila drugačija.? Ovakvim zlim komentarom samo pokazujete kakav ste čovek tj. nečovek kada na reči jednog deteta ne možete da otvorite srce.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zasto je nama bitno sta sin diktatora zeli?
Koliko jadan i ne srecan mozes da budes da koristis svaku priliku da nekoga uvredis. Kako bi bilo da neko tako govori tvojoj deci?
Srbija ima najboljeg predsednika, koga većina gradjana podržava. Nemojte verovati svemu što pročitate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E,Vukane svaka ti je na mestu
Vučićeva paščadija laje po klixu. Botovi maleni 😅😅 džabe vam sve
Ah, dirljivo.
Verujem da je ovo poruka mnoge dece danas. Srbija je zemlja sporta a nakon izgradnje više predivnih fudbalskih stadiona širom naše zemlje fudbal postaje dominantan sport. U mom Leskovcu je mnogo dece očarano novim stadionom i sa nestrpljenjem iščekuju svaku utakmicu a na objektu izgradjenom po svim standardima FIFA prave prve fudbalske korake. Zdravi bili deco!
???
Šta se sve objavljuje ja ne mogu da povjerujem !!
Jedan predsjenik objavljuje....mene sramota zbog njega.
Ne moze tata on je cele godine jal na pinku, jal na prvoj, jal na hepiju, jal na b92, ili na rtsu. Kad nije onda je na tiktoku, instagramu ili "radi" od jutra do mraka. Ne spava, ne jede, ne je.e, samo radi "za narod":)
J.bo vam Vučić i njegov sin Vukan sve vaše
Bolesnik
Majke mi ce te vi Srbi zaliti za Turcima sta vam rade ovi nasi bosanski KRKANI
Vukan ima samo jednu želju,da bude samo sa tatom. Zapitajmo se onda kako neko može napadati porodicu predsednika kad ga zbog svih državnih obaveza oni najbliži i ne vidjaju.
Ono svejedno mi je za Vucicem , ne volim njegovu ljigavost ai proslost mu je obojena naopakim bojama.. ama ovdje je jasno kao dan da Kilx raspiruje mrznju, u zemlji sto je bure baruta zadnjih … 500ti njak godina . Bolje je ne objaviti vijest nego objaviti naivnu djeciju Novogodisnju poruku koja ce samo opet probuditi mrznju Ono sto su Bosnje prosle devedesetih se ne moze ni zaboraviti ni podcjenjivati al mrznja je samo dublje tonjenje u kal.
a koga boli k... sta pise vukan svome tati...i ja bi pisao svom prije 31 god. svasta al jbga ubise ga u 33 godini..i sta sad trebam da se sekiram za vukana i njegovog tatu...moj vukane tebe je tata obezbedio finasijski do smrti ne moras nista raditi...a ja ostao sam sa majkom u periodu u kom nismo hljeba imali da jedemo...i da li je neko bio osjecajan na moje suze i mnogih nas sa istom sudbinom..pitam vas samo...vi prekodrinske ljudine osetljivi na decije suze
Драги тата, припадници Белих Шешељевих орлова чији си био заменик заједно са четничким брадоњама су у Сарајеву гранатама и снајперима убили преко 1000 деце и преко 10000 чика и жена. Онако, нису их волели. Ипак ја тебе волим без обзира на те злочине.