Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predviđa se da će doći do poremećaja na tržištima energenata i hrane širom svijeta.
Tako je predvidja se. Predvidjalo se i kada je bila korona, predvidjalo se i kada je poceo rat u Ukrajini. Do kada ce trajati ta predvidjanja reci mi da se spremim prije nego sto pocne ???
Vucic je britanska agentura ko i neki portali a oni najbolje znaju jer kreiraju takve destruktine politike. Uostalom vi hocete horror i dobit cete horror.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
briga tebe ti si zaradio miljarde eura na prodanom oruzju UKRAINI a ko fol podrzavas rusiju i protiv si zapada
Kisobranman moli se Bogu da se to ne desi , jer imas mnogo prijatelja u komsiluku.
PusiLips = bajke, mitovi, nebuloze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lupa bolestan čovjek stalno neke eskalacije i nemire predviđa tako to rade diktatori stalno narod drže u stanju pripravnosti, naravno sve to radi vlasti.
Drži cenu parizera i sve će da bude u redu.
Prvo je tužan. plače. Zatim predviđa vrijeme ratova, oapsnosti, onda on izlazi i sve to pobijedi.. Nastupaju boitovi koji su doručkovali parizer sa svojim hvalospjevkama. Živio kralj.
Ovo je veliko predskazanje. Svi u sklonista.
Da li ce cijene parizera pasti? Kakva su ochekivanja? I koja je ono mjesto na autoputu iza Lipnichkog shora i Loznice sto spemenu kad si otvarao bankinu na autoputu Ruma-Shabac? Je li Drenovac, ne mogu nikako da se sjetim.
JE LI TI TO REKAO PUTIN TVOJ IDOL.KAKO GOD OKRENEŠ TI I SRBIJA ĆE TE DOBTI PO TAMBURI.
Očekujem eskalaciju u Evropi i Svijetu ali vi srBski narode imate sreću što birate mene za Predsjednika koji neće dozvoliti da se ta eskalacija prelije na Srbiju ili na bilo kojeg srbina u Svijetu
Vucic svake godine redovno prognozira eskalacije, poremecaje, krize. Pitam se samo do kada ce narod u Srbiji pusiti te populisticke fore. Srbija ce 2027. biti prva drzava u Evropi koja ce postati Sjeverna Koreja.
Vucicu ti svake godine prognoziras eskalaciju i poremecaje i krize. Pitam se dokle ce narod u Srbiji pusiti se populisticke fore.
Labrnjas
Baba Vanga
Radna Skela
Pa znaš ti, vjerovatno ste sve dogovorili sa Putinom
Vucic se obratio javnosti - nemoguce... to prvo haha a drugo - diktatorima poput njega jedino eskalacija godi i to i priziva
Rodio se novi Nostradamus!