Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooooooo pa zasto su svi protiv srbića. Kme kme
Dosta vise i pickoustog i njegovih prijetnji
ŠTA JE SLJEDEĆE ???? BANJA LUKA ⚜
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje si juče da daš izjavu za ono što su tvoji uradili u Srebrenici
A zašto vi nama prenosite šta je kazao ovaj bolesnik ili onaj međed iz Banjaluke? Whoe cares?! Ignorišite ih, nebitni su!
Bilo bi dobro da svratiš do Jevrejskog groblja pa onda da smisliš "PAMETAN" odgovor. ŽVALJO!
Dodao je da Srbi žele da žive u miru...gasi mjesalicu,motaj kablove
Sutra ili prekosutra kada polete NATO avioni.
BEĆIR KAŽNJEN OD TZV MZ ZBOG SVOG OKRETANJA PROBOSANSKOJ OPCIJI. U POČETKU JE BEČIR IGRAO KAKO MARFI SVIRA (JER MU JE MARFI NATJERAO U TOR ONIH 11 STRANAKA KOJE SU ZA NJ GLASALE). MEDENI MJESEC FINIH RELACIJA SA TZV MZ JE PROŠAO, SADA JE I BEĆIR KAO I SVI PRETHODNI BOŠNJAČKI PREDSTAVNICI NA LEDU ZBOG NEPOSLUHA. MEĐUNARODNI OLOŠ, KOJEG ODMILJA ZOVEMO MZ NE TRPI BOŠNJAČKO SOLIRANJE.
A Vucicu zašto zaobilaziti Srbe muslimane? Kao da ih i nema...
Ko jos vjeruje ovome u njegovoj drzavi, da ne pricam sire.
KOJI MANIPULATOR KAKO GA TRPI OVA ZAJEDNICA a narucito kako ga trpi Srbski narod .Boljeg psihopatu nebi mogao niko ni nacrtat kamoli kit-om napravit.
Ako vas interesuje kako velikosrbi i ljigavici lažu, evo vam primjer : Dodao je da Srbi žele da žive u miru i slozi s Bošnjacima, i u Srbiji i svugdje u svijetu.
Nemaš mu šta odgovoriti. Znaš da je sve što je rekao suha istina.
Toliko da znas
Sipuga Beciru
Da uhvatim zlatnu ribicu zaleio bih da izmjesti srbiju u rusiju
Da sa svojim obavještajcima smisli kako relativizirati i izvrnuti činjenice a onda gurnuti u šovinističke medije željne senzacije, laži i samohvale.
Najavili su kišu. Deder se ti ufati kišobrana.