Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
And the oscar for the most pathetic actor goes one again to.... Aleksandar Vučić
vučko je i dosad bio u pravu za razliku od klixa koji servira poželjna mišljenja i nyžno netačna.
A on će da bude mirotvorac, koji je sačuvao mir. Kakva prevara i ubleha za vlastiti narod. Ne znam sto je nama bitan da znamo kad zucne.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U Švedskoj sam , nije bitno gdje i s kim. Još prije 2-3 mjeseca sve od 16-60 godina je obavješteno gdje da se jave u slučaju rata, skloništa se aktivno čiste i obilježavaju ako je Bošnjo glup, Šved nije.
znam i moji su došli iz Švedske, brat mi je u vojsci a otac je pobjegao bukvalno ovamo. Tamo je ratna psihoza već mjesecima.
Respektovano Nisam to znala. Ne zvuči nimalo ohrabrujuće. Hvala na info. Nadajmo se najboljem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel zaplakao,onako dramaticno....u tisini
Srbi su uvjek bili i ostali dupelisci !!
haj udji u frizider i suti
Al za tebe ce bit hrane ?
Kome do sada nije jasno da je ovaj rat u Ukrajini mogući povod za novi rat svjetskih razmjera, poprilično je neozbiljan. Ko misli da ga neće osjetiti na hrani i energentima, pa vec sad je oštećen a da nije svjestan. Uglavnom, Vučićeve priče nisu za odbaciti. To što kod nas samo izborni zakon spominju, to je jer smo naiva do bola. Naši političari nisu nizašta.
pa to rade cijelo vrijeme ... na tome i opstaju na vlasti a ONI se onda nude kao spasioci .... samo jos da izvadi slike novih artikala ...konzerve, jod, itd itd i kao sve je spremno narode ne brinite imamo brasna ulja secera i mozemo provesti godinama u sklonistima ....heheheheheh .... lik je ludjak neopjevani .... narod je obicna ovca za sisanje .. tako je na balkanu ...
Vucko zna kud ce, snajper u ruke i ....a da, i mi vise nismo praznih ruku.
Hej moj Vucicu pa vi svinjokolje da nemate u Srbiji, materemi ako ne bi narod umiro od gladi ... Ne smijem se tudjoj nesreci, ali tako je. Da si ti Vucicu pametniji za svoje godine...
On ce ih svojim tijelom zastiti od nuklearne bombe. Prezivio je vec 20 atentata. Tako ce i ovo. Koji ludjak koji im ne silazi sa televizija i naslovnih strana toaletoida
Ovom vukodlaku je atomska vec devedeseti.h eksplodirala u glavi. Najobocniji ublehas, koji u glavi umjestomozga ima covjeciju ribicu.
Ja se divim ljudima koji glasaju za nj. Iako su se i ostali svi usmrtili. Situacija politička na Balkanu jeste jedna velika žabokrečina.
Ja ne znam jesam li lud, ali ja u ovoj njegovoj izjavi ne vidim ni jednom da je nuklearni rat spomenut.
Do kraja godine i Vučić će htjeti u NATO
Kakav narod takav i predsednik, eto hin tamo
Srbija se ne boji nuklearnog rata, predsednik skine naočale, ogrne mantil sa crvenim S i sam ih spreči da eksplodiraju